Ansatt ved Tustna barne- og ungdomsskole er satt i karantene

Aure kommune ønsker å informere om at en ansatt ved Tustna barne- og ungdomsskole, TBUS, er satt i karantene på grunn av kontakt med en person som har testet positivt på Covid-19.

Varsel om asfaltering i Aure i uke 41

Veidekke har sendt ut varsel om asfaltering i området Lesundet mandag og tirsdag neste uke.

Testing etter smitteutbrudd i Kristiansund

På grunn av smittesituasjonen de siste dagene ber vi innbyggere som har vært på følgende steder:  Rensvik Pizza og Grill, Sushi Bar, Bar & Sånn, Dråper by Jullum og Scandic hotell, går i karantene og umiddelbart bestiller Covid-19 test. Dette gjelder de som har vært på disse stedene på de tidspunktene som er beskrevet under.

Aure Arena starter opp med kinovisning

Etter lang tid uten kino er det nå klart for å starte opp kinovisniger i Aure. Den første visningsdagen blir lørsdag 10. oktober med filmen Knutsen og Ludvigsen 2, det store dyret.

Redusert åpningstid på biblioteket i Aure

På grunn av sykdom har biblioteket redusert åpningstid tirsdag 29. september.

Bestill koronatesting på nett

Nå trenger du ikke lenger stå i telefonkø for å bestille koronatest.

Søknad om tillatelse til utvidelse av anlegg for oppdrett av matfisk av laks og ørret

Det foreligger søknad fra Salmar Farming AS om tillatelse til utvidelse av anlegg for laks og ørret på følgende lokalitet i Aure kommune: Lokalitet 31338 Storskjæret Euref89/WGS84: N 63 0 16.229’ Ø 8 0 13.788’.

Arild Raanes har overtatt som arenasjef

Arild Raanes starta opp i sin stilling som ansvarlig Aure arena nå på mandag 21. september.

Høyring om reduksjon av rutetilbodet for hurtigbåt og ferje 2021

Aure kommune vil gjerne ha innspill til formannskapet 05. oktober 2020. Frist for å komme med inspill er onsdag 30. september 2020,helst så fort som mulig!

Bondekafé på Aure gjestegård fredag 25.september

Tema for dagen er generell informasjon rundt konsesjonsloven