Nå er hovedopptaket til neste skoleår i kulturskolen avsluttet. Søknadsfristen var 1. mai og det kom inn totalt 129 søknader.

Her finner du jordmorberedskapsplanen for sommeren 2020.

I går, 27.05.20, kom den gledelige nyheten om at vi kan starte gjenåpningen av våre sykehjem og omsorgsboliger. Vi vet at mange beboere og pårørende er ivrige etter å se sine kjære. Samtidig gjelder retningslinjer som Aure kommune må forholde seg til, samt noen man har utarbeidet selv for å minimere risiko for smitte. Kommunen skal vurdere behov for besøk opp mot smitterisiko under de ulike fasene av Covid-19-epidemien.

2.juni 2020 fastsatte regjeringa forskriften som forbyr nydyrking av myr. Forbudet ble tredd i kraft samme dag.

Ny mulighet for å søke på drenering 2020

NB: kort søknadsfrist

Fra og med tirsdag 02. juni åpner Rådhuset i Aure. Åpningstidene blir som vanlig, 08.00-15.15 alle hverdager.

I år blir det ikke sommeravslutning for kulturskolen slik vi er vant det. I stedet kan du på onsdag 3. juni klokka 19.00 se et lite utdrag av hva kulturskoleelevene har holdt på med i år - live.

Aure kommune følger opp situasjonen for næringslivet i kommunen, og kjører derfor en ny runde med spørreundersøkelse.

- Vi fikk meget god respons på vår første undersøkelse, og håper på det samme nå, sier næringssjef Ivar Torset.

Mandag 25. mai går bibliotekene i Møre og Romsdal over til BookBites som ny e-bokleverandør. Dette er en app for smarttelefon og nettbrett, og er laget for å gi deg som låner gode lese- og lytteopplevelser

hoppid.no arrangerer gratis kursprogram i forretningsutvikling. Du følger 8 online samlinger og får individuell oppfølging mellom samlingene. Begrenset antall plasser.