Aure voksenopplæring tilbyr norskkurs på kveldstid på nivå A2 (litt øvet). Undervisningen er basert på samtaletrening og muntlige øvelser i tillegg til opplæring i skriftlige ferdigheter. Vi tar forbehold om nok påmeldte.

OL i Tokyo 2020 skulle gått av stabelen i disse dager, men ble utsatt på grunn av koronapandemien.

Det ga Henrik Singsdal frå Kyrksæterøra ein ide; Han lagde sitt eget OL der han satte seg mål om å gå 200 kilometer i fjellet de dagene OL skulle ha blitt arrangert. Og, han satte seg enda et mål; Han skulle gå for å samle inn penger til Barnekreftforeninga.

Kråksundet sjøbruksmuseum inviterer til La oss snakk om bunader, et foredrag med Ole Kristian Gundersen søndag 9. august.

Johanne Skaret og Harald Johnny Krokli ble  kåret til Årets aurgjelding 2020.

Aure kommune gratulerer begge vinnerne!

Etter at Aure Arena nå har fått på plass en godkjent ordning i forhold til smitteveileder ubemanna treningsrom, åpnes det for å ta i bruk treningsrommet i Aure Arena fra mandag 13. juli.

Fra 13. juli til 7. august blir det åpent to dager pr uke.

Sommeren står for tur, og her i vakre Aure ligger alt til rette for et høyt aktivitetsnivå i de kommende månedene. Aure er vakker i alle årstider og har noe å by på i all slags vær, men det er på de vakre og varme sommerdagene i skjærgården vår at jeg har de aller fineste minnene fra kommunen jeg har blitt så uendelig glad i!

Aure Kommune har åpnet den nye Brannstasjonen og Hjelpemiddellageret. Bygget ble ferdig en dag før planlagt overtakelse og det til tross for utfordringer i forbindelse med koronakrisen.

Aure Frivilligsentral har tatt initiativ til aktivitetstilbud for barn og unge som er i Aure denne sommeren. De har fått med seg mange gode lokale samarbeidspartnere på laget, samt midler fra Gjensidige.

Resultatet  er et mangfold av aktiviteter rundt om i hele kommunen, som er GRATIS å delta på.

Kråksundet Sjøbrukmuseum inviterer til mange hyggelige arrangement utover sommeren, både for store og små.