Forfattermøte på biblioteket

Gunn Marit Nisja presenterer sin nye bok Jeg skal ta vare på deg på Aure folkebibliotek tirsdag 27. oktober kl. 18.00.

Person folkeregistrert i Aure har testet positivt på Covid-19

En person som er folkeregistret i Aure kommune, men som bor og studerer i Trondheim, har testet positivt på Covid19.

Kom med innspill til StikkUt-appen

StikkUt ønsker seg innspill fra dere til utvikling av StikkUt-appen.

Bondekafe på Aure gjestegård fredag 16.oktober - Sunn jord, sunne planter, sunne dyr og sunne mennesker

Samarbeidsutvalget for landbruket i Aure inviterer alle bønder og andre som har tilknytning til landbruket til bondekafe på Aure gjestegård fredag 16.oktober kl.12-14.00

Influensavaksinering av risikogrupper i Aure 2020

Risikogrupper får i år tilbud om influensavaksine i Aure Arena og ved Tustna legekontor.  Aure Arena: Mandag 26/10 kl 10.00-18.00 Tirsdag 27/10 kl 9.00-16.00 Tustna legekontor: ta kontakt med legekontoret for å avtale tid.

Bli digital bøssebærer i årets TV-aksjon

På grunn av koronapandemien skal bøssebærerne våre i år samle inn penger digitalt. Det betyr at du i år kan bli digital bøssebærer. Registrer deg her  og bli med på den viktige kampen mot plast i havet.

Invitasjon til webinar/seminar om solenergi 28.oktober

NORSØK inviterer til solenergidagen 28.oktober kl 10.00 - 15.00 på Tingvoll gård.

Negativ Covid-19-test ved Tustna barne- og ungdomsskole

Ansatt ved Tustna barne- og ungdomsskole, som hadde vært i kontakt med en person som har testet positivt på Covid-19, har testet negativt. I tillegg ble det ansattes familie testet, og disse har også testet negativt. Karantene for disse opprettholdes, og ved utvikling av sykdomstegn vil disse bli testet på nytt.

Koronasituasjonen - oppdatering fra kriseledelsen i Aure kommune lørdag 3. oktober

I Aure har vi ingen tilfeller av registrerte personer med Covid-19, men vi ser at det er en utvikling i negativ retning i Kristiansund kommune. Vi har flere innbyggere i Aure som sitter i karantene etter opphold på utsatte steder i Kristiansund eller som har hatt kontakt med personer som har testet positivt på Covid-19. Smitteutbruddene i Kristiansund har resultert i at alle arrangement i byen med mer enn 50 personer er avlyst fra fredag 2. oktober kl. 08.00 –til og med søndag 4. oktober kl. 24.00. Vi følger situasjonen i Kristiansund og øvrige nabokommuner tett. Dersom det blir endringer som har betydning for innbyggerne i Aure vil vi komme med informasjon fortløpende.

Ansatt ved Tustna barne- og ungdomsskole er satt i karantene

Aure kommune ønsker å informere om at en ansatt ved Tustna barne- og ungdomsskole, TBUS, er satt i karantene på grunn av kontakt med en person som har testet positivt på Covid-19.