Stipend til unge talent 2023

Har du talent og er imellom 12-25 år? Da må du huske søknadsfristen for «Stipend til unge talent» som er 1. september. Her finner du informasjon om ordningen. 

iAure - felles portal over lag, foreninger og bedrifter og kalender over aktiviteter i Aure kommune

Formålet med iAure er en felles portal over lag, foreninger og bedrifter. I tillegg har den en kalender som gir oss oversikt over aktiviteter i kommunen. Dette er nyttig for alle som trenger å vite noe om lag, foreninger og bedrifter og for å holde oversikt over hva som skjer i Aure kommune.

Konkurransen sommer i Aure 2023

Pynt opp veien din og bli med på fotokonkurranse!  

Glad sommer i Aure 2023

Aure frivilligsentral arrangerer Glad sommer i Aure i samarbeid med Ungdomslaget Prøven, Aure IL, Kyststreif/Gammellåven og Aure Jeger- og Fiskerforening. 

Arbeid og inkludering

Nytt tilbud fra Flyktningetjenesten til næringsliv/bedrifter i kommunen.

Resultat av masteroppgave - "Aging Well"

  Aure kommune ved enhet Omsorg har i vår samarbeidet med en masterstudent fra Arkitekturstudiet ved NTNU. Masteroppgaven handlet om å tegne et bygg som skulle bidra til en bedre alderdom. Du kan nå se resultatet av masteroppgaven utstilt den 3. og 4. juni mellom 12.00 og 18.00 i Trondheim. Utstillingen finner sted i andre etasje på den gamle brygga i Kjøpmannsgata 27.  

Informasjon om salg av treningskort

Aure Arena har byttet billettsystem. Skal du fornye treningskortet ditt, gjør du det på Fticket.    

Nå kan du søke om plass i kulturskolen for skoleåret 2023/2024

Du som allerede har plass skal re-registrere deg, og du som er ny, eller søker på ett nytt tilbud må søke på ordinær måte. Alt gjøres i Speedadmin.   Frist 10. juni 2023.

Ledig sommerjobb som fisker gjennom Ungdomsfiske 2023

I sommer kan du som er mellom 15 og 25 år, som er nysgjerrig på fiskeryrket og har lyst på yrkeserfaring, søke om sommerjobb i ungdomsfiske.      

Ny nettside

Aure kommune er stolte over å kunne lansere vår nye nettside! Lurer du på hvor du finner noe? Her får du en kort introduksjon til de nye sidene våre.