Ungdomsklubb

Ungdomsklubben i Aure skal være en trygg og organisert møteplass for ungdom fra hele kommunen fra 7. klasse til 18. år.

Bilde av ungdommer som gamer i det nye gamingrommet i Aure arena - Klikk for stort bildeBilde fra åpninga av det nye gamingrommet i ungdomsklubben. Fremst fra venstre: Jonas Torset, Krister Stornes, Martin Budeng-Karlsvik og Same Ibrahim. Til høyre klubbcrew Roger Saltrø

 

Informasjon og åpningstider

Aure Kommune har fra høsten 2023 ansatt ungdomsklubbarbeider. Ungdomsklubben holder møteplassen og gamingrom åpent hver onsdag fra kl. 14.30 -19.00. (følger skoleruta). I de nye lokalene i Aure Arena er det gamingrom, møteplass, kjøkkenkrok og leksekrok. 

Klubben har fått midler fra Møre og Romsdal fylkeskommune til opprettelse av gamingrommet, som er utstyrt med: 4 pcèr, 2 PS5 og Nintendo. Booking av gamingpc skjer via spond. Gruppekode: EQZWP. Ungdommen bruker sine egne brukere for å spille på gamingpc, men vi har opprettet noen gjestetilganger for de som ønsker å prøve. 

Det vil i tillegg bli ungdomsklubb utvalgte fredager. Sted, aktivitet og tema vil variere og annonseres fortløpende. 

Regler for ungdomsklubben:

  • Ungdomsklubben aksepterer ikke rus, mobbing, vold eller kriminalitet.
  • Kommer du ruspåvirket eller medbringer rusmidler til ungdomsklubben vil du og foresatte bli kalt inn til møte, og du vil bli utestengt for en periode.
  • Alle skal vise hverandre respekt uansett etnisitet, politiske holdninger, seksuell legning, religion og forøvrig normal folkeskikk.

Brudd på reglement vil føre til utestengelse fra klubben og arrangementer i regi av klubben for en periode.

Annen informasjon

Oppfordrer foreldre og ungdommer til å registrere seg i appen Spond. Her vil det bli delt informasjon og registrering ved arrangementer. 

Ungdomsklubben har ett nært samarbeid med ungdomsråd, skolene og helsestasjon for ungdom.

Foreldre og andre som kan tenke seg å være frivillig ved åpen ungdomsklubb, bes ta kontakt.

Ungdomsklubben har akkurat åpnet og vi vil oppdatere informasjon jevnlig.

Informasjon til foresatte 15.02.2024 (PDF, 120 kB)