Sør-Halsnes Hytteområde - hyttetomter, nausttomter, båtplasser, gode solforhold, lunt område, sandstrand.

Nydelig og lunt område på Tustna med solrike utsiktstomter ved sjøen og kort vei til fjellets gleder. Et fritidsområde for hele familien.

Beliggenhet

Sør-Halsnes hytteområde ligger på Tustna i Aure kommune. Disse sjønære hyttetomtene ligger i skrånende terreng slik at alle får en flott utsikt mot fjorden. Det kuperte terrenge er med på å gjøre tomtene mer usjenerte. Området ligger i le for nordavind og har frodig vegetasjon med gode forhold for beplantning. Her er meget gode solgorhold for sjøliv, som fiske, dykking og bading på egen sandstrand. Kort vei til stier som leder deg mot høyfjellet og KNT's Fjordruta, samt fjellvann med rikt fiske. Lysløype er 1 km fra området og dermed kan store og små glede seg over å ta skiene fatt. Dette er et etablert hytteområde som pr. i dag har 30 ledige hyttetomter, ledige naustplasser og båtplasser. Småbåthavn er under oppføring.

Beskaffenhet

Reguleringsplanen for området ble godkjent av Aure kommune i 2005. Hyttetomtene er ca. 1 mål og har vei, vann og avløp til tomtegrensen.

Adkomst

Sør-Halsnes hytteområde ligger ved fylkesvei 370 på Tustna i Aure kommune. Fra Kristiansund tar man ferge fra Seiviks til Tømmevågen, overfartstid ca. 25 min. Man tar så til høyre inn på fv 370 som er skiltet med Indresæter og kjører ca 8 km. fra fergeleiet. Kommer man nordfra tar man til ventre ved Gullstein kirke og kjører ca 11 km. Området ligger på sjøsiden av av fv 370. Det er ca. 18 mil lanfast forbindelse til Trondheim.

Fasiliteter

Bilvei frem. Privat vann og avløp. Fiskemuligheter. Utsikt. Turterreng. Sandstrand. Lysløype. På tustna er det kolonialbutikker med post og bensinutsalg. Servicebygg med wc og dusj er under oppføring mellom stranden og småbåthavna.