Skjærgårdsparken Lesund - romslige, moderne feriehus i sjøkanten til salgs.

Fem feriehus er nå nybygd med unik beliggenhet i et av Nordmøres vakreste skjærgårdsmiljøer legges nå ut for salg. Husene har moderne arkitektur med store vindusarealer, romslige terrasser og gode utsikts- og solforhold. Hvert hus er utstyrt med egen carport og båtplass bare noen meter fra stuedøren. Her kan du parkere bilen, la roen senke seg og bruke tiden til det du aller helst ønsker Avslapping med familie og gode venner, fotturer i nærområdet, eller fisketurer til de mange gode fiskeplassene like ved. Se mer informasjon om boligene på lesund.no.

Beliggenhet  

Fritidsbolig oppført på tomten til den gamle hermetikkfabrikken i Lesund. Unik beliggenhet helt i sjøkanten i et av Nordmøres vakreste kystområder. Adkomst via privat veg helt frem til egen carport. Ingen gjennomgangstrafikk. Fantastisk utsikt over innseilingen til Lesundet samt utover mot Trondheimsleia. Opplev det yrende båtlivet i sommersesongen fra egen terrasse. Nyt tilgangen til idylliske holmer og trange sund for strandhugg og rekreasjon. Området har en flott beliggenhet mellom den noe røffe Trondheimsleia og det smule skjærgårdsmiljøet i Aure kommune. Her er mange gode fiskeplasser for de som er interessert i fiske. Et eldorado for de som liker å padle kajakk. Aure kommune er største hyttekommune i Møre og Romsdal og er et lite Norge i miniatyr. Kommunen har et stort utbud av turmuligheter både vinter og sommer og er bla. vertskap for den årlige Toppidrettsveka. Gode muligheter for skiturer i Aurdalen hvor snøen ligger langt utover våren. Kjøretid fra Trondheim ca. 2 timer, fra Kristiansund ca. 1,5 timer, fra Oppdal ca. 2,5 timer. Mulighet for hurtigbåtforbindelse til Trondheim og Kristiansund fra Kjørsvikbugen, som ligger 25 min kjøretur unna. Les mer og se flere videoer og bilder fra området på lesund.no

Beskaffenhet

Boligen inngår i et hytteområde som har vært utviklet over flere år. Det er p.t. bygd 11 boliger i prosjektet og det er ytterligere planlagt 2 boliger til. Eksisterende boligeiere er hyggelige mennesker i forskjellige aldersgrupper og det er flere som har barn i ulik alder. Her vil det være mulig å ha sosial omgang med hyggelige naboer eller alternativt trekke seg tilbake til sin private arena når man har behov for det. Baderom leveres med innredning, toalett og dusj. Vaskerom leveres med eget toalett med tilgang direkte fra carport.

Bolig er oppført i reisverk med moderne arkitektur med flatt tak og store vinduer. Romslige, solrike terrasser som gir muligheter for å følge solen fra den står opp til den går ned i horisonten. Tomten leveres ferdig gruset og klargjort for plen/belegningsstein eller lignende. Innkjørsel gir parkeringsplass til 2 biler hvorav den ene kan parkeres i egen carport.

Adkomst

Området ligger i enden av blindvei i Åkvika i Lesund og er derfor helt skjermet fra trafikkstøy og annen ferdsel. Det er bilvei helt frem til egen carport. Fra Trondheim vil kjøretiden være litt i overkant av 2 timer, mens fra Kristiansund vil kjøretid være ca. 1 time + ca. 20 minutter med ferge.