Sandvika Hytteområde - flotte solrike hyttetomter med utsikt mot Edøyfjorden og Trondheimsleia

Fine og romslige tomter for oppføring av drømmehytten. Beliggende i vakker natur og med fantastisk utsikt. Gode sol- og lysforhold. Et godt sted for hele familien med kort vei til sjøen og oppmerkede turstier i fjellet.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i etablert hyttefelt i Sandvika på Tustna. Sjø og vakker natur i umiddelbar nærhet. Det er romslig avstand mellom tomtene på feltet. Fantastisk utsikt mot Trondheimsleia og Edøyfjorden/Smøla. Det er glimrende turterreng i nærområdet hele året. Store muligheter for fiske og båt/sjøliv. Eiendommen ligger ca 2,5 mil fra Kristiansund og ca. 17 mil fra Trondheim.

Beskaffenhet

 

Reguleringsplanen omfatter 13 hyttetomter i etablert hytteområde nær sjøen. Alle tomtene er solrike og har flott utsikt. Reguleringsplan med hyttetomter og båthavn er godkjent i Aure kommunestyre. 10 av hyttetomtene er ca. 1000 m2 store og er plassert mot vest, 3 tomter er plassert mot øst. Dette gir lang solgang med kveldssol. Tomtene ligger slik til at en har flott utsikt mot havet. Tomtene ligger i avstand 100 - 250 meter fra sjøkanten. Hytteområdet er tilknyttet Nord-Tustna og Leira vassverk, og strøm, vann og vei frem til tomtene er i prosjekteringsfasen. 

Adkomst

 

Tomteområdet ligger like ved fylkesveg 680 i Aure kommune, avkjøring mot Smøla og fylkesveg 669. Deretter avkjøring på kommunal veg mot Sandvikbukta og Hyttnesvågen.

Fasiliteter

 

Bilvei helt frem. Utsikt. Fiskemuligheter. Turterreng.