Rognan hyttefelt

Flotte hyttetomter på Skarsøya i Aure. God beliggenhet og fantastisk utsikt. Nærhet til sjø og solrikt. Fint sted for å slappe av i rolige omgivelser.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Skarsøya i Aure Kommune. Sjø og flott natur i umiddelbar nærhet. Alle tomtene er solrike og har fantastisk utsikt mo Trondheimsleia. Store muligheter for fiske og båt/sjøliv.

Beskaffenhet

Reguleringsplan omfatter 17 hyttetomter (hvorav 9 stk. er solgt). Reguleringsplan med hyttetomter, nausttomter og båthavn er godkjent i Aure Kommunestyre. Alle tomtene er solrike og har meget flott utsikt. Tomtestørrelsene er fra 600m2 til 1200m2. Ingen byggeplikt. Tomtekjøper bestemmer selv når det skal bygges og hvem som skal bygge. Full standard med vannklosett tillatt. Avløpsvannet for området føres via felles slamavkiller og ut på dypt vann. Stikkledninger er/blir lagt inntil, evt. i umiddelbar nærhet til hver tomt. Ingen tilknytningsavgift. Kommunalt vannverk, strøm blir lagt inn til, evt. i umiddelbar nærhet til hver tomt. Det er regulert plass for ett naust pr. tomt.

Fasiliteter

Utsikt. Bilvei frem. Fiskemuligheter. Strandlinje. Flott natur.