Målen hyttefelt

Flotte hyttetomter i det populære Målen hyttefelt på Leira. Tomter på ca. 1 mål, med god avstand til neste tomt. Vi vektlegger trivsel fremfor trengsel. Alle tomtene har utsikt mot storhavet med Grip fyr, Smøla og Edøya. Sol hele året, om sommeren helt til den går i havet (kl. 23.40 ved St.hans)

Beliggenhet

Tomtene ligger godt plassert i terrenget og i forhold til hverandre. Tomtene ligger usjenert til, men med gangavstand til butikkene på Leira. (ca. 700m) På Tustna er det flotte turområder. Det ligger til rette for små turer i fjæra, ned til den flotte Steinvikstranda (sandstrand) rett ved. Fjellturene kan være spektakulære, og Ravneggen er en yndet klatrevegg. Den Norska Turistforening har to hytter på Tustna. Det er mange muligheter for fiske både i sjø og i flere ferskvann i området.

Adkomst

Hytteområdet ligger usjenert til, men likevel bare ca 700 meter fra fylkesvei 680. Det er en times reise til Kristiansund inkl. ferge) Fra Trondheim kommer du hit på litt over to timer.

Fasiliteter

Utsikt - men usjenert, turterreng, fiskemuligheter, badestrand, kort vei til butikk og offentlig transport, bilvei helt frem. Småbåthavn like i nærheten.