Artvåghøgda Sør Hyttefelt

Tomtene har en fantastisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Meget sjønært. Beliggende i vakker natur og med en spektakulær utsikt. Gode sol- og lysforhold. En fantastisk flott plass for drømmehytten.

Beliggenhet
 

Flott beliggenhet i et mindre hyttefelt i Leira på Tustna. Sjø og vakker natur i umiddelbar nærhet. Tustna i Aure kommune er et spennende øyrike, hvor høye fjell stuper rett ned i sjøen. Et mylder av holmer og skjær har blitt til en vakker skjærgård. Dette er havørnens rike, og daglig kan du oppleve å se en eller flere av disse flotte fuglene i glideflukt. Øya har også en rik bestand av hjort og rådyr. Her er ideelle forhold for fisking, båt/sjøliv, dykking, kajakk, kano, sykling og fjellturer. Fantastisk utsikt mot Grip, Trondheimsleia, Smøla og Tustnafjella.  Det er glimrende turterreng i nærområdet hele året. Her kan hele familien utøve sine spesielle interesser.

Beskaffenhet

 

Reguleringsplanen omfatter 17 hyttetomter, beliggende ca. 50 - 150 meter fra sjøen. Det er 8 tomter som er solgt. Alle tomtene er solrike og har flott utsikt. Reguleringsplan med hyttetomter og båthavn er godkjent av Aure kommune.  Hyttetomtene er ca. 1000m2 store og er plassert mot vest. Dette gir lang solgang med kveldssol. Hytteområdet er tilknyttet Leira vannverk, sam at det er fremlagt kloakk og strøm til tomtegrensen. På strømkabelen er det mulighet for å blåse inn fiberoptikk for bredbånd. Dette er nå under utbygging på Leira. Mulighet for opptrekk/sjøsetting av landstedsbåter.

Det er to tomteeiere på Artvåghøgda Sør. Asbjørn Leren eier tomtene F1 - F10. Tor Birger Rønning eier tomtene F11 - F17. Se reguleringskart.

Adkomst

Tomteområdet ligger like ved fylkesvei 680 på Tustna i Aure kommune. Ca. 3 km til butikk og bensinstasjon, ca. 5 km til fergeleiet på Tømmervåg (Seivika - Kristiansund).

Fasiliteter

Bilvei frem til tomtene, utsikt, fiskemuligheter, strandlinje, turterreng, lang sandstrand for bading