Borvika hyttefelt -unike hyttetomter med fantastisk utsikt på utsiden av Ertvågsøya

Borvika ligger på utsiden av Ertvågøya, med populær badestrand og nydelig skjærgård. Hyttefeltet ligger skjermet og lunt til. 12 store tomter er klargjort med alt av infrastruktur. De nederste tomtene ligger kun 40 - 50 meter fra sandstranda. Tomtene er ca 1,5 mål, og selges med alt av infrastruktur, vei, strøm, vann og kloakk.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i et unikt hyttefelt i Borvika på Ertvågøya. Sjø og vakker natur i umiddelbar nærhet. Det er store tomter med god avtand imellom tomtene. Fantastisk utsikt mot Trondheimsleia. Umiddelbar tilgang til fantastisk turterreng i nærområdet, sommer som vinter. I tillegg flotte muligheter for båt- og sjøliv. Hyttefeltet ligger i meget skjermet og rolige omgivelser. Eiendommen ligger ca. 2,5 mil fra Kristiansund og 16 mil fra Trondheim. Muligheter for båtplass ved flytebrygge.

Beskaffenhet

Reguleringsplan for Borvika omfatter 12 hyttetomter på avsatser opp fra sjøen. Alle tomtene har nærhet til sandstrand. Det er store tomter, fra 1350 m2 til 1600 m2. Tomtene ligger slik til at en har flott utsikt mot havet. Reguleringsbestemmelsen for Borvika tillater bebygd areal på hele 210 m2 på alle tomter, og har ingen begrensninger i forhold til antall bygninger. Hytteområdet har offentlig vanntilførsel, samt fremlagt strøm og kloakk til tomtegrense.

Adkomst

Borvika ligger ved kommunal vei mot Sandshamna på Ertvågøya, med avkjørsel fra fylkesvei 680 ve Vinsternes. Vei er opparbeidet til alle tomtene.

Fasiliteter

Store tomter, skjermet område, utsikt, fiskemuligheter, badestrand, strandlinje, turterreng, bilvei frem, kommunalt vann.