I forbindelse med overgang til ny sak-og arkivløsning og ferieavvikling, vil dette medføre forsinkelser i publisering av offentlig journal.

Skulle det være spørsmål, ta kontakt postmottak@aure.kommune.no

Legekontoret mangler sekretær noen dager i juli

Aure kommune er i gang med kartlegging av friluftsområder, og vi ønsker nå tilbakemeldinger fra publikum for å supplere og kvalitetssikre kartleggingen.

Utleggingsmanntall for Kommune - og fylkestingsvalget 2019 blir lagt ut på følgende steder:

Servicekontoret på  Aure Rådhus

Biblioteket på Gullstein

Matkroken i Kjørsvikbugen

Coop Vihals på Vihalsen

Coop Marked i Foldfjorden

Coop Prix på Leira

Aure helsestasjon har stengt uke 30 og 31, fra 22.juli til 2.august 2019

Dette grunnet ferieavvikling

Kunstneren Inga Dalsegg, Dalalåven Atelier fra Rindal skal ha kunstutstiling i kjelleren på Skarsøya Grendahus.

Kulturminnedagene 2019 arrangeres 7. - 15. september og nå er påmeldingen åpnet.

De lag i Aure som melder seg, blir belønnet med et lokalt tilskudd. Størrelsen på tilskuddet avhenger av hvor mange som gjennomfører tiltak i perioden.

Gi for sikkerhets skyld beskjed til postmottak@aure.kommune i tillegg til påmeldingen til kulturvernforbundet.

Fødeavdelinga i Kristiansund sommerstenger

Kråksundet-sesongplakat for 2019

Årets arrangementer på Kråksundet Sjøbruksmuseum 2019

Velgere som ikke har anledning  til å stemme i løpet av den ordinære perioden for forhåndsstemming fra 12. august til 6. september, eller på valgdagen 9. september, kan fra mandag 1. juli ta kontakt med  kommunen for å avgi stemme.