Det er med tungt hjerte vi har mottatt beskjeden om at tidligere ordfører i Aure kommune, Knut Baardset, har gått bort.

Formålet med ordninga er å fremme frivillig aktivitet gjennom å kompensere for kostnader som frivillige organisasjonar har hatt til meirverdiavgift ved kjøp av varer og tenester.

Frisklivssentralen Aure ønsker nye og gamle deltakere velkommen til oppstart høsten 2020.

Ein ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjonar er klar. Formålet med ordninga er å kompensere frivillige organisasjonar som har betydelege inntektstap frå arrangement eller anna spesifisert aktivitet, som følgje av pålegg eller råd gitt av staten i samband med COVID-19-utbrotet.

Aureskolen ønsker nye og gamle elevar velkommen til skolestart måndag 17.august.

Aure voksenopplæring tilbyr norskkurs på kveldstid på nivå A2 (litt øvet). Undervisningen er basert på samtaletrening og muntlige øvelser i tillegg til opplæring i skriftlige ferdigheter. Vi tar forbehold om nok påmeldte.

OL i Tokyo 2020 skulle gått av stabelen i disse dager, men ble utsatt på grunn av koronapandemien.

Det ga Henrik Singsdal frå Kyrksæterøra ein ide; Han lagde sitt eget OL der han satte seg mål om å gå 200 kilometer i fjellet de dagene OL skulle ha blitt arrangert. Og, han satte seg enda et mål; Han skulle gå for å samle inn penger til Barnekreftforeninga.

Kråksundet sjøbruksmuseum inviterer til La oss snakk om bunader, et foredrag med Ole Kristian Gundersen søndag 9. august.

Johanne Skaret og Harald Johnny Krokli ble  kåret til Årets aurgjelding 2020.

Aure kommune gratulerer begge vinnerne!

Etter at Aure Arena nå har fått på plass en godkjent ordning i forhold til smitteveileder ubemanna treningsrom, åpnes det for å ta i bruk treningsrommet i Aure Arena fra mandag 13. juli.