Plakat strandryddeaksjonen 1

Det er fortsatt mye plastavfall på havbunnen og strendene våre, som gjør stor skade både på dyr, miljø og framtida vår. Strandryddeaksjonen fortsetter videre og vi håper at det også i år er mange som vil bidra i miljødugnaden.

Aure kommune vil i løpet av juni i år gå over til nytt sak-/arkivsystem.

I den forbindelse vil det foregå intern opplæring av ansatte tirsdag 21. mai.

tbu

TBU (Tjeldbergodden Utvkling) inviterer til næringslivsamling  med fokus på landbasert oppdrett og kompetansebehov tirsdag 4. juni.

klippe gress

Er du mellom 16 og 20 år og uten sommerjobb i skoleferien? Da kan du søke jobb gjennom Sommerbua.

Torsdag 23. mai klokka 18.00 starter det opp en studiering om fermentering på biblioteket på Aure.

Første samling er et informasjonsmøte om fermentering, som vil bli etterfulgt av flere samlinger utover våren og tidligsommeren.

dans

Nå er det åpnet for å søke plass ved Aure kulturskole for neste skoleår.  Kulturskolen har flere nye tilbud i tillegg til våre eksisterende. Her finner du en oversikt over alt du kan søke på.

Søknadsfristen er 3. juni 2019.

4H annonserer no prosjektet Draumeplassen på naturmøteplass.no Her kan lag og organisasjonar søkje og få tilskot til naturmøteplassar for barn og unge i fylket vårt.

Stikk Ut-sesongen er i gang fra 1. mai, og Aure kommune har ti turmål klare.

Tirsdag 23. april kan du treffe forfatter Hogne Hognset på biblioteket på Aure.

Fristen for partier å levere listeforslag til årets kommunestyrevalg gikk ut 1. april.

Her finner du innleverte listeforslag til  kommunestyrevalget i Aure. Valgstyret i Aure godkjenner listene senest 1. juni.