Vil du vinne billetter til KBK - Sarpsborg

NAV-kontoret er stengt 31.05.24

Sommeravslutning i kulturskolen

Først ut med sommeravslutning i kulturskolen er avdeling Tustna.  Aure kulturskole inviterer til sin årlige sommeravslutning i Sør-Tustna forsamlingshus onsdag 29. mai. Dørene åpner kl. 17:00, og konserten starter kl. 17:30. Det vil bli sommerkonsert og kunstutstilling. Salg av kaffe og kaker. Velkommen!

Prosjektide - Informasjonsmøte

Har din bedrift en utfordring eller en prosjektide som dere trenger hjelp til? Vindel bidrar med gratis veiledning til videreutvikling av ideen, søke finansiering og koble på riktige samarbeidspartnere. Kom på infomøte og lær mer om mulighetene!

Nå er det åpent for nye søknader og re-registrering i kulturskolen for neste skoleår

Kulturskolen åpner for re-registrering og nye søknader for det kommende skoleåret. Dette betyr at både eksisterende elever og nye søkere har sjansen til å bli med på spennende kulturaktiviteter.

Ny teknologi for å sikre åpenhet og meroffentlighet i Nordmørskommunene

Over hele landet publiseres det artikler om ulike offentlige instanser som har hatt lekkasje av taushetsbelagt informasjon. Nordmørskommunene har tatt grep for å sikre åpenhet og meroffentlighet ved å ta i bruk nyeste teknologi.

Utlysning av sommerjobb som fisker gjennom Ungdomsfiske 2024

I sommer kan ungdom som er nysgjerrig på fiskeryrket og har lyst på yrkeserfaring, søke om sommerjobb i Ungdomsfiske.   Søknadsfrist 27. mai 2024.

Aure kommune søker etter kunstkonsulent i forbindelse med oppføring av monument over slagene ved Solskjel.

Søknadsfrist 14. juni 2024. Det er ønskelig å etablere et minnesmerke over slagene på Solskjelsøya. Interessen for Solskjelsøya som historisk sted er stor. Målet er å skape en større bevissthet om Solskjelsøya som unikt sted i både nasjonal- og lokalhistorisk sammenheng.

Velkommen til workshop Mediaproduksjon

Ungdomsklubben inviterer til en workshop i film og mediaproduksjon i forbindelse med åpningen av nytt mediarom. Workshopen vil gå over to dager, mandag 10. juni klokken 16.00 og onsdag 12. juni klokken 16.00, med oppmøte i Aure Arena.

Velkommen til mobiliseringsmøte "Gården som ressurs"

Aure kommune og Møre og Romsdal Fylkeskommune inviterer alle gårdbrukere som ønsker å utvikle sitt bruk med en tilleggsnæring til mobiliseringsmøte. Møtet holdes i Eplehuset i Kjørsvikbugen (Hemnevegen 681), mandag 3. juni klokken 17.00.