Sparebanken Møre, Momentium og Bondelaget har gleden av å invitere deg til landbrukskonferansen FARM på Giske fredag 2. november.

Tannlegen i Aure har kommet gjennom ventelistene på  barn og voksne som har krav på fri tannlegehjelp, og har nå kapasitet til å ta i mot voksne, betalende pasienter.

NIR (Nordmøre interkommunale renovasjonsselskap) har lansert en ny og forbedret versjon av tømmeappen.

Frilynt Norge er opptatt av at alle teatergrupper, revylag og skolerevyer i hele landet skal nyte godt av det som finnes av fordeler og støtteordninger. Nå kan du blant annet søke om frifond.

Sett av datoene 19. og 20. mars 2019 - da arrangeres MRmat 2019 i Ålesund.

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 21.oktober og i år går inntekten til Kirkens Bymisjon.

Aure kommune mottar årets influensavaksine i uke 42 eller 43.

Risikogrupper får tilbud om vaksinering i uke 44.

På grunn av vedlikehold på strømnettet i Aure  vil kunder i området rundt Aure opptreningssenter bli berørt av strømstans 8.oktober fra klokka 10.00 til ca klokka 13.00.

Møre og Romsdal fylkeskommune formidlar tilskot frå desse ordningane:

Desember 2018 er siste mulighet for å starte gratis HPV-vaksinasjon mot livmorhalskreft. Vaksinen anbefales til unge kvinner fordi den forebygger livmorhalskreft og annen HPV-relatert kreft.