NAV Aure holder stengt tirsdag 26. mars på grunn av internopplæring.

I forbindelse med utarbeidelse av reguleringsplan for SalMars settefiskanlegg inviterer SalMar naboer og andre interesserte til åpent informasjonsmøte i dag 18. mars i gammelbutikken i Kjørsvikbugen.

Mediene har den siste tiden omtalt utfordringer med feil og mangler i multidose etter at NMD overtok leveransene til 72 kommuner fra Apotek 1.

13. Mars 2019 la Aure kommune ut konkurransegrunnlaget for nye Aure brannstasjon og hjelpemiddellager.

Det blir ikke onsdagstrim i Aure Arena 20. mars.

Det er nå klart til å søke på SFO for skoleåret 2019 - 2020 og sommer-SFO for sommeren 2019.

Søknadsfristen for både ordinær SFO og sommer-SFO er 12. april 2019.

Aure kommune inviterer til folkemøte om arbeidet med gang- og sykkelveg på strekningen mellom Aure sentrum og Kjelklia, den 28. mars 2019 kl.18.00 i Kommunestyresalen i Aure rådhus.

plakatnisja

Tirsdag 2. april klokka 18.00 kan du treffe sunndalsforfatteren Gunn Marit Nisja på Aure folkebibliotek. Da kommer hun for å presentere sin nye bok Etter oss.

Ertvågøya viltforvaltningslag (Evilt) arrangerer temakveld om hjort i Bergtun, Foldfjorden 20. mars klokka 18.00 til 22.00.

Aure kommune har mottatt varsel om reguleringsplanarbeid for eiendommen Strandheim på Leira, gnr.216 bnr.14 og 35, med forslag til planprogram.