Møte i formannskapet fredag 25. november

Fredag 25. november klokka 11.00 holder formannskapet årets siste møte

Julekonsert i Aure Kyrkje

Julekonserten blir søndag 18.desember 2022 klokka 15:00 i Aure Kyrkje. Alex Kurbanov - Arti Læll - Aure Misjonskor - Aure Musikkorps - Kor i all verden - Aure Songlag   LYSTENNING

Kveldskurs ved Aure voksenopplæring

Ved Aure voksenopplæring setter vi i gang kveldskurs i norsk i januar, med forbehold om endelig godkjenning i budsjettbehandling. Kurset starter ved minst 5 søkere/ deltakere.

Gratis klima- og energirådgiving til bustadeigarar

Aure kommune tilbyr no gratis klima- og energirådgiving til innbyggarane sine.

Foredrag for voksne om terrorangrepet på Utøya i Aure Arena 25. november kl. 17

Foredrag for voksne med Lisa Marie Husby fredag 25. november kl. 17 i Aure Arena. Lisa Marie Husby er 30 år gammel og kommer fra Orkanger. Hun overlevde terrorangrepet på Utøya. I foredraget forteller hun om opplevelsen på Utøya 22.juli, høyreekstremisme, terror, åpenhet rundt mental helse, det å miste noen som står deg nær, sorg og livsmestring.

Ungdomsklubb fredag 25. november kl. 17.00 - 21.00 i Aure Arena

Ungdomsklubb!  Dato: Fredag 25. November Sted: Aure Arena Tid: 17.00 – 21.00 Aure ungdomsråd har invitert Lisa Marie Husby. Hun var på Utøya under terrorangrepet 22. juli 2011 og vil fortelle om dette kl. 19 i kultursalen.

Dobbel UKM Aure og Smøla også i 2023!

Prosjektgruppa for UKM er i full gang med planlegging av UKM 2023. Det blir TO arrangementer for ungdommer på Aure og Smøla i alderen 10-20 år!

Aure og Tustna Legekontor stenger to dager i desember

Aure og Tustna legekontor er stengt 7. og 8. desember-22. Vi skal delta på kurs i akuttmedisin. Telefonen vil derfor bli stengt for henvendelser.  Ved behov for akutt legehjelp ring  116117 Ved medisinsk nødhjelp ring  113

Fiber Innlandet

Nå begynner siste del i arbeidet med å ferdigstille det nye fibernettet fra Telenor i Aure på strekninga Leivstad - Årvågsfjorden. I desember starter tilkoblingsarbeidene, og alle som har tegna abonnement vil være tilkobla fibernettet innen januar 2023.

Ny gjenvinningsstasjon - informasjonsmøte

Remidt as og Aure kommune inviterer til informasjonsmøte om ny gjenvinningsstasjon som er planlagt etablert på Strausmsvik på Ertvågøya. Området inngår i reguleringsplan for Ørnhaugen bolig- og næringsområde.