På fredag gikk det ut melding fra brannsjefene på Nordmøre om at bålforbud i de fleste nordmørskommunene er oppheva.

Dette gjelder ikke Aure kommune. Det er fortsatt betydelig skogbrannfare i kommunen vår.

Totalforbud mot bruk av åpen ild i Aure gjelder til annen beskjed blir gitt.

På grunn av vedlikehold på høyspentnettet i Aure vil det bli strømstans for kunder på strekningen Gylthalsen til Giset fra tirsdag 19.juni klokka 23.00 til onsdag 20.juni cirka klokka 06.00.

I stedet for trening i hallen blir det mandagstur i stedet.

Ta på gode sko og bli med oss og gå i sommer!

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,4 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2018.

På grunn av brudd på den kommunale vannledninga til Mjosundet i natt vil abonnenter oppleve at det er lite trykk i vannet.

Sommerbua trenger flere oppdragsgivere på Tustna.

Vi har ungdommer som har meldt seg på sommerbua som bor på Tustna og vi har ikke oppdrag til dem.

Håper noen har et hus som må males eller gress som må klippes. Alle oppdrag er av interesse.

I neste uke kommer det ny utgave av iRetur i posten. Den siste siden i magasinet vil være tømmekalenderen for andre halvdel av 2018.

Marte Rønningsbakk tiltrer stillingen som rektor fra 6. august 2018.

Arrangementer med tema Typisk norsk – ikke bare norsk under kulturminnedagene 8. til 16. september 2018 kan oppnå inntil kr. 5.000 i kommunal støtte i tillegg til Kulturminnedagsprisen på kr. 30.000.

Forsøpling av havet og kysten vår er dessverre et stort problem.

Nå kan du imidlertid bidra til å rydde søppel samtidig som du tjener penger!