Aure kommune skifter til LED i gatelysene

Som et spare- og energitiltak er Aure kommune i ferd med å skifte til LED-belysning i gatelys i kommunen.

Nå kan du foreslå kandidat til Kulturprisen 2021

Kulturprisen for Aure kommune består av et pengebeløp på kr. 10.000 og diplom. Prisen og diplomet skal deles ut i samråd med ordfører og prisvinner og på en arena som er naturlig for prisvinner

Bli med på kostholdskurset Bra Mat

Frisklivssentralen i Aure tilbyr kostholds-kurs til personer som ønsker å endre kostholdsvaner mot et sunnere kosthold.

Kunngjøring av renovasjonsforskrift for Aure kommune

Aure kommune får fra 01.10.21 ny lokal forskrift for husholdningsavfall (renovasjonsforskriften). Dette er en felles forskrift for alle medlemskommunene i ReMidt interkommunale renovasjonsselskap.

Borgerlige konfirmanter i Aure 2021

Lørdag 4. september skal 7 ungdommer fra Aure konfirmere seg borgerlig. Seremonien foregår på Gurisenteret på Smøla. Vi gratulerer og ønsker dem lykke til med den store dagen!

Konfirmanter i Aure 2021

Her er årets konfirmanter i Aure. Vi gratulerer og ønsker dem lykke til med den store dagen!

Dette er resultatet fra Sentios innbyggerundersøkelse om regiontilhørighet

Sentio har gjennomført en innbyggerundersøkelse i Aure i forbindelse med folkeavstemmingen om regiontilhørighet. Undersøkelsen ble gjennomført via SMS til innbyggere i Aure i alderen 15 år og oppover.

Vømmølbasen trio til Aure Arena

Det er fortsatt noen få ledige plasser på konserten 16. september, kjøp billett nå!

Foreldregruppe

Kunne du tenkt deg å delta i samtalegruppe med andre foreldre og familieveileder om barn og foreldrerollen?

Barnehagerute

Barnehageåret går fra 15.august til 14.august.