Redusert kapasistet Tustna Legekontor

Tustna Legekontor vil på grunn av benbrudd hos lege ha redusert drift i en periode.

Stilling ledig - prosjektleder bygdevekst

Søknadsfrist: 29.02.24. Smøla og Aure kommune har inngått samarbeid for felles prosjekt med bygdevekstavtale, og er nå på jakt etter en god prosjektleder.

Ny frisklivs- og folkehelsekoordinator i Aure

Marte Vik har startet i stilling som frisklivs- og folkehelsekoordinator i Aure kommune.

Hovedopptak i barnehage med søknadsfrist 1. mars

Har du behov for barnehageplass i barnehageåret 2024/2025 må du søke innen 1. mars.

Jorda rundt på 80 kvantesprang

Denne uka har ungdomsskolen på Aure barne- og ungdomsskole kulturkvelduke. Det blir spilt to forestillinger torsdag 15. februar, klokka 16.30 og klokka 19.00 i kultursalen i Aure Arena.

UKM Smøla & Aure 2024

Nå er tiden kommet for å melde seg på UKM-show i Smølahallen 2.mars. Det er satt opp buss fra Aure.

Workshop - Hvordan nå kundene

Vil du lære mer om sosiale medier og forbrukeradferd? Bli med på en praktisk workshop med Vindel i Aure!

Velkommen til vinterkonsert og kunstutstilling i Sør-Tustna forsamlingshus

14. februar arrangerer Aure kulturskole vinterkonsert og kunstutstilling.

Registrering av skader på skog etter ekstremværet "Ingunn"

Etter ekstremværet “Ingunn” ønsker Aure kommune opplysninger om skader på skog i kommunen.

Ny gapahuk ved Aure barne- og ungdomsskole

Skolen takker alle som har bidratt med sponsormidler, spleis og dugnadsinnsats!