iAure - felles portal over lag, foreninger og bedrifter og kalender over aktiviteter i Aure kommune

Formålet med iAure er en felles portal over lag, foreninger og bedrifter. I tillegg har den en kalender som gir oss oversikt over aktiviteter i kommunen. Dette er nyttig for alle som trenger å vite noe om lag, foreninger og bedrifter og for å holde oversikt over hva som skjer i Aure kommune.

iAure er ett samarbeidsprosjekt mellom Aure frivilligsentral, Aure næringsforum og Aure kommune. Det er ingen kostnader for foreningene og bedriftene, men vi er avhengig av at dere i lagene og bedriftene går inn og oppdaterer informasjon om dere selv. Dette er veldig lett og ikke mye arbeid. Dere får tilsendt en lenke hvor dere kommer direkte inn for redigering.

Nå er iAure satt i drift og det er mulig å oppdatere informasjon og legge ut aktiviter/hendelser i kalenderen. Vi håper at mange tar seg tid til å oppdatere og legge til aktiviteter i kalenderen. Det blir gøy å se alle aktivitetene som skjer i Aure i sommer og resten av året i kalenderen.

Finner du ikke ditt lag eller din bedrift på iAure må du kontakte oss. Portalen er under utvikling, så kontakt oss gjerne om du har innspill til forbedringer eller trenger hjelp også.

Kontaktpersoner for bedrift:

Aure kommune
Trine Ulfsnes
Telefon: 97 70 32 46
E-post: trine.ulfsnes@aure.kommune.no

Aure næringsforum
Eva Therese Beer-Width
Telefon: 99 52 55 60
E-post: post@aureforum.no        

Kontaktpersoner for lag og foreninger:

Aure Frivilligsentral
Inger Lise Midtsæter
Telefon: 48 38 08 62
E-post: post@aure.frivilligsentral.no

Aure kommune
Trine Ulfsnes
Telefon: 97 70 32 46
E-post: trine.ulfsnes@aure.kommune.no   

iAure

Slik ser framsiden på nettstedet per nå:

Skjermbilde av nettstedet iAure - Klikk for stort bilde