Søk momskompensasjon til frivillige lag

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,4 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2018.

Brudd på vannledning til Mjosundet

På grunn av brudd på den kommunale vannledninga til Mjosundet i natt vil abonnenter oppleve at det er lite trykk i vannet.

Tømmekalender 2. halvår 2018

I neste uke kommer det ny utgave av iRetur i posten. Den siste siden i magasinet vil være tømmekalenderen for andre halvdel av 2018.

Aure kulturskole har fått ny kulturskolerektor

Marte Rønningsbakk tiltrer stillingen som rektor fra 6. august 2018.

Til lag og organisasjoner i Aure

Arrangementer med tema Typisk norsk – ikke bare norsk under kulturminnedagene 8. til 16. september 2018 kan oppnå inntil kr. 5.000 i kommunal støtte i tillegg til Kulturminnedagsprisen på kr. 30.000.

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal betaler hundre kroner sekken til dem som blir med på ryddedugnad!

Forsøpling av havet og kysten vår er dessverre et stort problem. Nå kan du imidlertid bidra til å rydde søppel samtidig som du tjener penger!

Totalforbud mot bruk av åpen ild i Nordmøre og Romsdal

Skogbrannindeksen varsler om stor lokal skogbrannfare i regionen og varselet for de neste dagene tilsier at faren vedvarer og vil øke ytterlig. Brannsjefene i Nordmøre og Romsdal innfører derfor et midlertidig totalforbud mot bruk av åpen ild utendørs.

Årsmelding for Aure kommune 2017

2017 var et økonomisk godt år for kommune-Norge, så også for Aure. Netto overskudd etter finansielle transaksjoner på 8,3 millioner kroner er godt å ha med seg nå som flere store investeringstiltak står i kø. Hovedårsaken til det gode resultater er flere sammenfallende engangsforhold som utgjorde nesten 17 millioner kroner.

Mammografi for kvinner i Aure kommune

Alle kvinner i Aure kommune som er født i perioden 1947-1966, vil bli invitert til mammografi i perioden 28.mai til 7.juni 2018. Bussen hvor bildetakingen vil finne sted står ved Aure sentralbane, driftsbygget.

Årets Drømmestipend 2018 deles ut i morgen 23. mai

- under Aure kulturskole sin våravslutning i Nordvang klokka 18.00. Mellom klokka 18.00 – cirka klokka 20.00 er det prisutdeling, konsert og utstilling i Nordvang