Da er vi kommet til et nytt årsskifte, og et helt nytt år ligger foran oss. Hva det nye året bringer av stort og smått, sorger og gleder, vet heldigvis ingen.

Men for egen del vet jeg at dette er siste gangen jeg skriver nyttårshilsen som ordfører i Aure kommune. Gjennom snart 12 år har det vært en av de oppgavene jeg har satt pris på. Å oppsummere året som gikk, og tenke noen tanker for det nye som ligger foran oss. Jeg har selv valgt å si nei takk til å bli renominert, så det er ingen grunn til å henge med hodet, men likevel er det litt vemodig.

Tømmekalender for Aure kommune finner du på baksiden av magasinet iRetur som kommer i postkassen din.

På kalenderen finner du også oversikt over returpunkt i Aure - og åpningstider for miljøstasjonene på Kjelklia og Bjørndalen.

Barnehagene i Aure kommune skal ta i bruk nytt digitalt fagsystem over nyttår.

I perioden frem til nytt system er på plass, vil det ikke være mulig å søke om ny barnehageplass, endre eller si opp dagens barnehageplass ved hjelp av elektroniske skjema.

Aure Helselag har kurs for sine badevakter ved Aure Opptreningssenter, mandag 7. Januar  klokka 18.00.

NAV Aure har følgende åpningstider i jula:

Møteplan for andre halvår i 2019  ble vedtatt i kommunestyret 11. juni 2019.

Aure rådhus har åpent disse dagene i jula:

Fikk du ikke sett direktesendingen fra kommunestyremøtet?

Frivillige lag og bedrifter i Aure kommune inviteres til informasjon og dialog på Aure rådhus onsdag 12. desember klokka 18.00.

1.desember er selve Røykvarslerdagen, og hovedbudskapet er bytt batteri i røykvarsleren og test at den virker.