I budsjettforliket om statsbudsjettet for 2018, ble kommunens mulighet til å skrive ut eiendomsskatt på verk og bruk endret.

Lørdag 16. februar klokka 14.00  braker det løs med UKM for Aure og Smøla. I år er det 97 påmeldte ungdommer.

Fersk statistikk fra DSB viser at brannvesenet hadde 140 brannutrykninger til boliger i Møre og Romsdal i 2018. Hele 40 prosent av utrykningene skyldes komfyren.

På grunn av vedlikehold på høyspentnettet på Aure vil det bli strømstans for kunder tilknyttet nettstasjon Skard Øst.

Elevene på 9. trinn ved Aure barne- og ungdomsskole har publisert ny utgave av sin digitale infoavis.

NEAS varsler at det blir strømstans for  kunder tilknyttet nettstasjon Vågos 2 i morgen 8. februar.

6. februar er Samefolkets dag.

Endelig -  Kristian Raanes kommer til Aure og spiller konsert i kultursalen i Aure Arena fredag 8. februar klokka 19.00.

Onsdag 30. januar klokka 19.00  inviterer Kråksundet sjøbruksmuseum til kveldsmat for alle venner og for de som ønsker å være venn med museet. Velkommen til både mat og prat.

Aure kommune har mottatt varsel oppstart av arbeid med detaljregulering for del av eiendommen gnr.94 bnr.18, Borvika.