Laban ungdomsklubb

Klikk for stort bilde

Om klubben

Fra årsskiftet 2005-2006 var ungdomsklubben på gamle Tustna uten lokale, før de flyttet inn hos Honky Tonk på Tømmervåg. Sommeren 2015 ble ungdomsklubben nok en gang uten lokale. Honky Tonk flyttet sine lokaler til Leira og samarbeidet mellom Laban og Honky Tonk forsetter. Honky Tonk er en Am-Car klubb som har inngått samarbeid med kommunen om utleie og drift av ungdomsklubben.

Våren 2011 skiftet ungdomsklubben navn fra Gladhaugen ungdomsklubb til Laban ungdomsklubb. I 2014 fikk klubben eget organisasjonsnummer.

Laban ungdomsklubb har vært drevet på ren dugnad før det ble ansatt klubbleder. Likevel er ansvaret for den daglige driften av klubben basert på dugnad.

 

Utstyr og aktiviteter

En klubbkveld inneholder sosialt samvær, en plass for å treffe venner og for å lage nye kjennskap og venner.  En kan spille air hockey, PlayStation med spill eller Singstar, fotballspill, bordtennis, brettspill og i tillegg spille egen musikk gjennom lokalets flotte musikkanlegg.  Det er også mulighet for å ha en filmkveld på storskjerm og baking/matlaging. Ungdommer som har vakt  har ansvaret for innkjøp og salg i kiosk.  Andre aktiviteter kan også være en tur til badeland, nyttårsball og en felles Tacokveld.  Alt er mulig så lenge foreldre/foresatte stille opp. 

Medlemstallet i Laban ungdomsklubb ligger på mellom 15 og 30 medlemmer.
I tillegg til medlemmene har vi en god del ungdommer som kommer på klubbkvelder og arrangement som er åpne for ikke-medlemmer.

Åpningstider og medlemskontigent

Klubben på Leira har åpent fredager fra kl. 19.00 – kl. 22.15. Aldersgrense 7. klasse til 18 år.

Medlemskontingent kr. 250,- (august til juni). Betales inn ved innmelding til kontonr. 4212 03 33059.  Ikke-medlemmer betaler kr.100,- ved inngang.


 

Før innmelding, les  vedtektene for klubben. (PDF, 218 kB)

Adresse

Postadresse  

Aure kommune
Postboks 33
6689 Aure