Fråskægge ungdomsklubb

Fråskægge U-klubb - med det fengende ordtaket - Vi fester grepet!

    

Om klubben

Ungdomsklubben ble startet i 2004 på dugnad av UL Breidablikk og hadde tilhold i Skogvang. I april 2005 ble det ansatt en kommunal klubbleder. Denne skulle aktivisere og gjennomføre små og store prosjekter, i tillegg til å lage aktivitetsplaner, vaktlister etc. i samarbeid med styret og innspill fra medlemmer. Fram til i våren 2010 hadde UL Breidablikk samarbeid med kommunen om utleie og drift av ungdomsklubben. Fra og med høsten 2010 leide Piggdækkè ungdomsklubb Skogvang fra UL-Breidablikk.

Høsten 2011 flyttet ungdomsklubben inn i Aure Arena. I 2012 fikk klubben et eget organisasjonsnummer og skifte av navn til Fråskægge. I dag drives ungdomsklubben av kommunen i samarbeid med medlemmene og deres foreldre.

Ungdomsklubben har tilgang til flere av lokalene i Aure Arena.  Idrettsalen er i brukt og bandrommet som ungdommer har tilgang til, har musikkinstrumenter som de kan spille på.  I tillegg til å ha en base i huset som ved klubbkvelder blir musikk og saccosekker flytta inn til denne basen. Her kan ungdommene også spille Xbox og andre spill. 

 

Utstyr og aktiviteter

Ungdomsklubben har en del annet utstyr slik som air hockey, bordtennis, biljardbord, vaffeljern og blender m.m. Aure Arena har et stort område som vakter må ta runder på og passe på at ungdommene tar ansvaret for.  Ungdommer vet at de ikke har tilgang på alle plasser og vet hvilket område de må holdes seg til. Andre aktiviteter i løpet av året etter ønske fra ungdommene kan også være en tur til badeland, nyttårsball, bowling og en felles Tacokveld.  Alt er mulig, så lenge foreldre/foresatte kan stille opp.

Før kunne ungdommene kjøpe seg middag for en 50.-lapp.  Dette var en fin ordning.  En av foreldrene stilte opp frivillig til matlaging, men dette kunne dessverre ikke fortsette.  Det er mulig for ungdommene å varme opp pizza eller mat på kjøkkenet.

Ungdomsklubben har arrangert LAN to ganger, første gangen våren 2012 og i Aureveka sommeren 2013.

 

Åpningstider og medlemskontigent

Klubben i Aure Arena har åpent i partallsuker, torsdager fra kl. 14.30 – kl. 20.00.  Aldersgrense: 7. klasse til 18 år. Medlemstallet har variert mellom 20 og 60 medlemmer.  Det er ingen medlemskontingent og det koster ingenting å komme inn.

 

 

Før innmelding, les vedtektene for klubben (PDF, 150 kB).

Prøveprosjekt Fråskægge ungdomsklubb (PDF, 93 kB)

Adresse

Postadresse  

Aure kommune
Postboks 33
6689 Aure