Tustna helse- og omsorgssenter

Informasjon om tilbudet ved Tustna helse- og omsorgssenter. Tustna helse- og omsorgssenter ligger på Gullstein. Her finner du 10 heldøgnsbemannede omsorgsboliger, 5 sykehjemsplasser for langtidsopphold, kjøkken med salg av mat, fysioterapeut, hjemmetjenesten, frisør, bibliotek m.m.

Du kan søke om

Hvordan søke?

For å søke på slike boliger må det fylles ut en egenerklæring i søknad om helsetjenester, samt at det bør legges ved en legeattest som beskriver helsetilstand.

Du kan kontakte kommunen for å få hjelp til å søke om avlastning, eller du kan be andre hjelpe deg hvis du har behov for det. Hvis en annen søker på vegne av deg, må vedkommende ha fullmakt.

Søknaden behandles i inntaksrådet og du må fylle ut begge skjemaene under:

Søknadsskjema for helsetjenester (PDF, 119 kB)

Samtykkeskjema for behandling i inntaksråd (PDF, 109 kB)

Du må ha personnummer (11 siffer) tilgjengelig når du skal fylle ut søknadsskjemaet.Utfylt søknadsskjema sendes til:

 

Hjemmetjenesten

Postboks 33

6689 Aure

Les mer om søknadsaksbehandling og klage.

 

Om helsehjelp på Tustna helse- og omsorgssenter

Her finner du 10 heldøgnsbemannede omsorgsboliger som bemannes av hjemmetjenesten. Boligene er rom som er særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester, du kan lese Aure kommunes forskrift om retten til boform her. Hvert rom har bad med egen dusj og toalett, seng, nattbord, klesskap, bord og stol. Beboere kan ta med personlige ting som en god stol og andre ting som bilder, veggur og blomster etc. Det er uttak for TV og mulighet for å ha eget telefonabonnement på hvert rom. Vi har også 5 langtidsplasser i sykehjem som for tiden er utleid til Kristiansund kommune.

Vi har samarbeid med fastlege på Gullstein som har fast visittid hver uke. Legen er tilgjengelig for individuelle samtaler med pasienter og deres familier. I tillegg kan kontakt med legen opprettes via primærkontakten når noen har behov for mer informasjon eller en god samtale.

 

Andre tilbud

Kjøkken: Kjøkken er husets "hjerte" og vi er stolte av vårt kjøkken. Det er plassert midt i avdelingen, og det strømmer stadig appetittvekkende dufter av hjemmebakst og middagsduft ut i lokalene. Kokkene lager næringsrik mat av gode råstoffer.  Kokkene er også til stede ved måltidene på spisesalen. De bidrar til å skape trivsel, og er en viktig ressurs for beboerne. Les mer om kjøkkenet her

Frisør: Frisørsalongen i 2. etg. har fast åpningsdag mandag og torsdag

Fotterapeut: kommer til avdelingen etter avtale

Frivillige: Pasientvennene bidrar med sosiale sammenkomster og aktiviteter

Postbanken: tilgjengelig alle ukedager v/landpostbud.

Bibliotek: Aure folkebibliotek avdeling Tustna er stasjonert i samme bygg med mulighet for å låne bøker/lydbøker.

Vi tilbyr pasienter og pårørende å benytte hele fellesarealet på avdelingen. Det er anledning til å motta gjester til privat feiring i en av våre to trivelige dagligstuer. Det er også mulighet til å kjøpe middag, kaffe og hjemmebakst hvis besøkende ønsker det.

Besøkende er alltid velkommen til sykehjemmet. Det er ingen fast besøkstid.

Kontaktinformasjon

Tustna Helse-og Omsorgssenter 1
Telefon 482 99 468
Tustna Helse-og Omsorgssenter 2
Telefon 930 62 147

Åpningstider

Mandag - fredag:

08:00 - 15:15 (15.april-14.oktober)
08:00 - 15:45 (15. oktober - 14. april)

Adresse

Aure kommune
Postboks 33
6689 Aure