Tustna helse- og omsorgssenter

Informasjon om tilbudet ved Tustna helse- og omsorgssenter. Tustna helse- og omsorgssenter ligger på Gullstein. Her finner du 10 heldøgnsbemannede omsorgsboliger, 5 sykehjemsplasser for langtidsopphold, kjøkken med salg av mat, fysioterapeut, hjemmetjenesten, frisør, bibliotek m.m.

Du kan søke om

 

 

Om helsehjelp på Tustna helse- og omsorgssenter

Her finner du 10 heldøgnsbemannede omsorgsboliger som bemannes av hjemmetjenesten. Boligene er rom som er særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester, du kan lese Aure kommunes forskrift om retten til boform her. Hvert rom har bad med egen dusj og toalett, seng, nattbord, klesskap, bord og stol. Beboere kan ta med personlige ting som en god stol og andre ting som bilder, veggur og blomster etc. Det er uttak for TV og mulighet for å ha eget telefonabonnement på hvert rom. Vi har også 5 langtidsplasser i sykehjem som for tiden er utleid til Kristiansund kommune.

Vi har samarbeid med fastlege på Gullstein som har fast visittid hver uke. Legen er tilgjengelig for individuelle samtaler med pasienter og deres familier. I tillegg kan kontakt med legen opprettes via primærkontakten når noen har behov for mer informasjon eller en god samtale.

 

Andre tilbud

Kjøkken: Kjøkken er husets "hjerte" og vi er stolte av vårt kjøkken. Det er plassert midt i avdelingen, og det strømmer stadig appetittvekkende dufter av hjemmebakst og middagsduft ut i lokalene. Kokkene lager næringsrik mat av gode råstoffer.  Kokkene er også til stede ved måltidene på spisesalen. De bidrar til å skape trivsel, og er en viktig ressurs for beboerne. Les mer om kjøkkenet her

Frisør: Frisørsalongen i 2. etg. har fast åpningsdag mandag og torsdag

Fotterapeut: kommer til avdelingen etter avtale

Frivillige: Pasientvennene bidrar med sosiale sammenkomster og aktiviteter

Postbanken: tilgjengelig alle ukedager v/landpostbud.

Bibliotek: Aure folkebibliotek avdeling Tustna er stasjonert i samme bygg med mulighet for å låne bøker/lydbøker.

Vi tilbyr pasienter og pårørende å benytte hele fellesarealet på avdelingen. Det er anledning til å motta gjester til privat feiring i en av våre to trivelige dagligstuer. Det er også mulighet til å kjøpe middag, kaffe og hjemmebakst hvis besøkende ønsker det.

Besøkende er alltid velkommen til sykehjemmet. Det er ingen fast besøkstid.

Kontaktinformasjon

Tustna Helse-og Omsorgssenter 1
Telefon 482 99 468
Tustna Helse-og Omsorgssenter 2
Telefon 930 62 147

Åpningstider

Rådhuset er åpent tirsdag, onsdag og fredag:

08:00 - 15:15 (15.april-14.oktober)
08:00 - 15:45 (15. oktober - 14. april)

Mandag og torsdag: Stengt.

 

Adresse

Aure kommune
Postboks 33
6689 Aure