Tustna helse- og omsorgssenter

Informasjon om tilbudet ved Tustna helse- og omsorgssenter.

Tustna helse- og omsorgssenter ligger på Gullstein. Her finner du 8 heldøgnsbemannede omsorgsboliger, 7 sykehjemsplasser for langtidsopphold, kjøkken med salg av mat, fysioterapeut, hjemmetjenesten, frisør, bibliotek m.m.

Vakttelefon: 48 29 94 68

Kjøkken Tustna(bemanna fram til klokka 14:00): 94 17 40 55

 

 

Hva finner du ved Tustna helse- og omsorgssenter?

1. etasje

Her finner du:

  • 8 boenheter med heldøgnsomsorg
  • 7 langtidsplasser, for tiden utleid til Kristiansund kommune
  • Fysioterapeut med kontor og treningsrom
2. etasje

Her finner du

 

Om helsehjelp på Tustna helse- og omsorgssenter

Her finner du 8 heldøgnsbemannede omsorgsboliger som bemannes av hjemmetjenesten. Boligene er rom som er særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester, du kan lese Aure kommunes forskrift om retten til boform her. Vi har også 7 langtidsplasser i sykehjem som for tiden er utleid til Kristiansund kommune.

Samarbeid med lege

Vi har samarbeid med fastlege på Gullstein som har fast visittid hver uke. Legen er tilgjengelig for individuelle samtaler med pasienter og deres familier. I tillegg kan kontakt med legen opprettes via primærkontakten når noen har behov for mer informasjon eller en god samtale.

Hva inneholder rommene?

Hvert rom har:

  • bad med egen dusj og toalett
  • seng
  • nattbord
  • klesskap
  • bord
  • stol

Beboere kan ta med personlige ting som en god stol og andre ting som bilder, veggur og blomster etc. Det er uttak for TV og mulighet for å ha eget telefonabonnement på hvert rom.

 

Andre tilbud

Kjøkken

Kjøkken er husets "hjerte" og vi er stolte av vårt kjøkken. Det er plassert midt i avdelingen, og det strømmer stadig appetittvekkende dufter av hjemmebakst og middagsduft ut i lokalene. Kokkene lager næringsrik mat av gode råstoffer.  Kokkene er også til stede ved måltidene på spisesalen. De bidrar til å skape trivsel, og er en viktig ressurs for beboerne. Les mer om kjøkkenet på Tustna her

Spa-rom

Vi har et eget spa-rom for beboerne ved Tustna helse- og omsorgssenter i 1.etg. Her inviterer vi inn frisør eller fotpleier/fotterapeut etter avtale. 

 

Samarbeid med frivillige

Pasientvennene bidrar med sosiale sammenkomster og aktiviteter

Postbanken

tilgjengelig alle ukedager v/landpostbud.

Besøkende

Vi tilbyr pasienter og pårørende å benytte hele fellesarealet på avdelingen. Det er anledning til å motta gjester til privat feiring i en av våre to trivelige dagligstuer. Det er også mulighet til å kjøpe middag, kaffe og hjemmebakst hvis besøkende ønsker det.

 

Besøkende er alltid velkommen til sykehjemmet. Det er ingen fast besøkstid.

Kontaktinformasjon

Vakttelefon Tustna Helse og Omsorgssenter
Vakttelefon
Telefon 48 29 94 68

Adresse

Tømmervågvegen 2485, 6590 Tustna