Redusert åpningstid i skranken på Aure rådhus

Fra 1. mai vil åpningstida ved servicekontoret reduseres til 3 dager i uka. Servicekontoret vil være stengt mandag og torsdag. De andre dagene vil det være samme åpningstid som før, klokka 8.00 – 15.15. Vi vil fortsatt være tilgjengelig på telefon 5 dager i uka.

Redusert åpningstid er en naturlig konsekvens av at digitale løsninger har blitt et førstevalg for mange, og at antall fysiske henvendelser til servicekontoret av den grunn har gått ned. Mer kostnadseffektiv drift som følge av bedre digital tilgjengelighet er grunnen til at bemanningen reduseres fra 1. mai. Dette ble vedtatt av kommunestyret i budsjettsaken i desember.

Selv om åpningstid i skranken reduseres, er det viktig for oss å være så tilgjengelig som mulig for kommunens innbyggere. Vi er fortsatt tilgjengelige på telefon i åpningstida. I tillegg oppfordres innbyggerne til å bruke vår nettside www.aure.kommune.no for å søke om tjenester eller for å komme i kontakt med en saksbehandler.

 

Avtal tid med saksbehandler på forhånd

Vi arbeider nå med å få på plass en nettløsning som gjør det enklere å avtale tid med en saksbehandler, direkte i saksbehandlerens kalender. Du vil da kunne booke en tid som passer for deg, samtidig som du kan skrive litt om hva henvendelsen gjelder, slik at saksbehandleren kan forberede seg til møtet med deg. Mer informasjon om dette kommer senere.

Inntil denne bookingløsningen er på plass oppfordrer vi våre innbyggere til å avtale besøk direkte med saksbehandler, via telefon eller epost:

 

Finn ansatt eller avdeling