Nye dunker for matavfall og glass- og metallemballasje i Aure

 
I slutten av oktober får alle husstander i Aure kommune levert ut to nye dunker, en til matavfall og en til glass- og metallemballasje. ReMidt innfører nå ny henteordning av fem kildesorterte avfallstyper i alle kommuner.

De fleste får to nye dunker i tillegg til de to vi har fra før (rest og papir). De med avtale om heimekompostering, får en ny dunk. Når den nye ordningen trer i kraft blir det hos hver abonnent hentet 5 ulike kildesorterte fraksjoner: matavfall, glass- og metallemballasje, papp/papir og restavfall i egne dunker og plastemballasje i egen plastsekk.

De nye dunkene er obligatoriske og kan ikke velges bort. Returpunktene for glass- og metallemballasje blir fjernet når alle har fått sin egen dunk. Du kan ta i bruk de nye dunkene med en gang de er mottatt. 

Med innføringen av ny renovasjonsordning, vil alle innbyggere få nye tømmedager. For å få påminning om tømmetidene, oppfordrer vi alle til å abonnere på gratis sms-varsel fra ReMidt. De som allerede har dette, trenger ikke bestille på nytt.

Så ofte tømmes avfallet ditt

  • Matavfall i egen dunk: hver 2. uke
  • Restavfall i egen dunk: hver 4. uke
  • Papp og papir i egen dunk: hver 4. uke
  • Glass- og metallemballasje i egen dunk: hver 6. uke
  • Plastemballasje i egen sekk: hver 6. uke

 

ReMidt har mye god informasjon om den nye ordninga og renovasjon generelt på sin nettside/heimeside. Vi anbefaler alle å ta en nærmere titt på dette. Her finner du bla din egen kundeside, Min side

ReMidt sin heimeside