Knallhard jobbing for å realisere folkehøgskole i Aure

Møte i departamentet - Klikk for stort bildeMøte i departementet: 3. august var det en delegasjon fra Jappe Ippes i Oslo, hvor det blant annet var møte med statsekretær Anja Johansen i Utdanningsdepartamentet. fRa venstre: Sidsel Sæterøy (prosjektleder), Iver Nordseth (styreleder), Anja Johansen (statssekretær), Ivar Torset (kultur-og næringssjef i Aure kommune) og Pål Farstad (ventre i Møre og Romsdal).

Realisering av folkehøgskole har det vært jobba med i Aure over flere år. Jappe Ippes Folkehøgskole AS er 100 prosent eid av Aure kommune, og i år gikk søknad om tillatelse til oppstart ut for 13. år på rad.

Å få oppstartsmidler til en nye folkehøgskole, krever at det blir bevilga penger via statsbudsjettet. Noe som har vist seg å være vanskelig for prosjektet i Aure.
- Over alt hvor planene blir presentert er det skryt å høre, og vi er de aller første som ser mot havrommet i forhold til linjevalg. Sammen med Aure kommune, næringsliv og gode samarbeidspartnere jobbes det nå knallhardt for å få klarsignal til oppstart, sier Iver Nordseth.

Les pressemeldinga her: (PDF, 85 kB)

Klikk for stort bildeForberedelser før møte med statsekretæren. Fra vente Iver Nordseth, Pål Farstad og Sidsel Sæterøy Ivar Torset