Ordføreren hedret unge idrettstalent i Aure

24. mars fikk ordfører Hanne Berit Brekken den store æren av å dele ut 2 NM-gull til Anna Nordvik og Håkon Gustad.

Den 14. april fikk vi vite at Elin Andrea Flatø Golmen er tatt ut til Equinors Landslagsskole for unge talenter.

Dette er store prestasjoner blant flotte ungdom i Aure!

Norgesmestere fra Aure

Anna Nordvik og Håkon Gustad gikk helt til topps i poomsae par, kadett. En utrolig god prestasjon av to unge og meget lovende utøvere. Det ligger mye trening og terping bak en slik prestasjon.

På vegne av hele kommunen gratulerte ordføreren de to norgesmesterne, med blomsteroverrekkelser, gode ord og kake.

Ordfører Hanne Berit Brekken flankert av norgesmesterne Anna Nordvik og Håkon Gustad.  - Klikk for stort bildeOrdfører Hanne Berit Brekken flankert av norgesmesterne Anna Nordvik og Håkon Gustad.

Elin-Andrea tatt ut til landslagsskole for unge talenter

Elin Andrea Flatø Golmen er en meget lovende forballspiller. Hun er oppvokst i Golma på Tustna og er elev i 10. klasse ved Tustna barne- og ungdomsskole. Elin var sentral på KBK kvinner i fjorårssesongen, og har nå signert for Molde FK.

Elin har akkurat fått vite at hun er tatt ut som deltaker på Equinor Landsslagsskole for unge talenter. Første samling blir på grunn av koronasituasjonen en digital samling.

Elin sier dette om å bli tatt ut:

Det er veldig gøy å bli tatt ut på Equinor Landslagsskole sin digitale samling, sammen med mange talentfulle spillere. Så gleder jeg meg masse til ting blir mer normalt igjen, sånn at det blir mulighet for fysiske samlinger.

Ordfører Hanne Berit Brekken sammen med Aure kommune ønsker Elin masse lykke til på Landslagssamling for J16!

Elin-Andrea Flatø Golmen i aksjon på fotballbanen. - Klikk for stort bildeElin-Andrea Flatø Golmen i aksjon på fotballbanen.