Ny nettside

Aure kommune er stolte over å kunne lansere vår nye nettside! Lurer du på hvor du finner noe? Her får du en kort introduksjon til de nye sidene våre.

Nytt design

I det nye designet finner du en helt ny toppmeny, med min side, kontaktinformasjon til kommunen, oversetter og en meny-knapp. Den nye meny-knappen inneholder snarveier til noen av de viktigste tjenestene våre. I mobilversjonen finner du hele toppmenyen vår her. 

Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne det du trenger. Derfor har vi også prøvd å samle informasjon på ett sted der det går an. 

Populært nå

Noe av det første du ser på den nye nettsida er de mest populære søkeordene på kommunens nettside.

Kanskje nærmer det seg opptak i barnehagen eller har kommunen sendt ut et brev om eiendomsskatt? Vi oppdaterer oversikten over søkeord etter hva som er mest populært akkurat nå. Du slipper å lete! 

Våre tjenester

Tjenestemenyen er lik som før, men med nytt design. Her kan du klikke deg inn for å finne den tjenesten du er på utkikk etter. 

Den nye tjenestemenyen inneholder en oversikt over alle tjenestene i kommunen.

 

Politikk og innsyn

Endelig kan du finne alt som handler om politikk på ett sted. Nå er det lett å finne frem til Kommune-TV, postlista og å finne informasjon om høstens valg. 

Innsyn, kommune-TV, planer, rapporter og reglement, valg 2023 og alt om politikk. - Klikk for stort bildeAlt som handler om politikk på ett sted.

 

Aktuelt

Alle nyheter er nå samlet på ett sted. De tre siste nyhetene vises på hjemmesida. Du kan klikke deg inn på den saken du vil lese, eller velge å se alle aktuelle saker. Du vil da kunne lese alle nyhetssakene våre om det som skjer i kommunen og regionen vår.

Se de tre siste nyhetssakene på hjemmesida, eller klikk deg inn for å lese flere nyheter. - Klikk for stort bildeSe de tre siste nyhetssakene på hjemmesida, eller klikk deg inn for å lese flere nyheter.

 

Aktiviteter i kommunen

Lurer du på når neste møte i kommunestyret er? I kalenderen vår kan du se hvilke møter som er planlagt fremover.

Kalender - Klikk for stort bildePlanlagte møter i kommunen.

 

Bunnmeny

Nederst på nettsida finner du kontaktinformasjonen til kommunen, en oversikt over organisasjonen vår og informasjon om tilgjengelighet og personvern. Du finner også våre kanaler i sosiale medier. 

Bunnmeny med kontaktinformasjon, oversikt over organisasjonen og knapp for å komme tilbake til toppen.

 

Det gamle designet

Slik så de gamle sidene våre ut.