Ny bedriftsundersøkelse

Aure kommune følger opp situasjonen for næringslivet i kommunen, og kjører derfor en ny runde med spørreundersøkelse.

- Vi fikk meget god respons på vår første undersøkelse, og håper på det samme nå, sier næringssjef Ivar Torset.

I perioden vi nå har vært inne i, så begynner bedriftene i kommunen å finne ut hvordan de håndterer situasjonen de selv er oppe i når det gjelder Covid 19.

- Er imponert over lokalt næringsliv. Noen er mer berørt enn andre, og vi føler med de som lider økonomiske tap og de som er ansatt som er permittert.

En annen bekymring som nå begynner å utkrystallisere seg er ungdom som står klar til å søke seg inn som lærling.

- Disse vier vi nå ekstra oppmerksomhet, og derfor spør vi spesielt om situasjonen i forhold til inntak av lærlinger i undersøkelsen som vi nå kjører. Vi er også interessert i om det er forhold som vi ikke kjenner til, og som vi burde vite noe om. Håper på like god svarprosent som forrige gang.

De som ikke har fått tilsendt undersøkelsen direkte kan bruke denne linken. Undersøkelsen er ment for alle bedrifter og enkeltpersonforetak i Aure kommune.

Her finner du spørreundersøkelsen!