Kartlegging bedrifter i kommunen

Aure kommune prøver å være tettest på lokalt næringsliv i situasjonen vi nå står oppe i, og i den forbindelse er det satt i gang en liten spørreundersøkelse.

- Enkelt og greit for å kartlegge situasjonen til den enkelte bedrift. Vi har sendt ut direkte til de aller fleste, men det kan være at noen ikke har fått. Alle disse med adresse Aure, ber vi om å bruke vedlagte link. Oppfordrer samtidig alle som har fått mail, om å gi en rask tilbakemelding. Mange har allerede besvart, sier næringssjef Ivar Torset.

Undersøkelsen er enkel, og tar bare et par minutter.
- Vi vil vite om hvilke konsekvenser smitteverntiltaka mot koronaviruset har for den enkelte bedrift, og vil også gjerne vite om det er noen gode ideer i forhold til tiltak som kan virke positivt i den vanskelige situasjonen vi er inne i. Vi heier på vårt lokale næringsliv, samtidig som vi er stolt over måten dette blir håndtert på av den enkelte. Oppfordrer også til at vi alle støtter opp om lokalt næringsliv. Sammen er vi sterke.

Klikk her for å komme til spørreundersøkelsen!

Ivar Torset
Næringssjef