Hva skjer med UKM 2021?

I de siste årene har Aure og Smøla arrangert UKM lokalt sammen. Det hadde vi planlagt i år også med et arrangement i Aure Arena 13. februar. Dette arrangementet har vi vært nødt til å avlyse på grunn av koronasituasjonen.

I 2021 har UKM Norge avgjort at det ikke er noen videresending til UKM fylkesfestivalen eller UKM landsfestivalen. De anbefaler kommunene til å tenke nytt og gjennomføre mindre arrangementer lokalt.

Aure og Smøla har bestemt seg for å arrangere UKM hver for seg i år. Når koronasituasjonen tillater det kan vi prøve å arrangere mindre arrangementer som for eksempel workshop. Mer informasjon om dette kommer.

Har du gode innspill til workshop vi kan arrangere, så ta kontakt med Marte Rønningsbakk, rektor kulturskole eller Angelina Nordgård, rådgiver kultur og næring.

Marte Rønningsbakk, marte.ronningsbakk@aure.kommune.no, Tlf 48240169

Angelina Nordgård, angelina.nordgard@aure.kommune.no, Tlf 97410157