Her er programmet for Aurehelga

Velkommen til ei helg full av aktiviteter, underholdning, spennende foredrag og musikk for store og små! Programmet er oppdatert.

Det er INGEN påmelding til selve folkefesten på lørdag, det er bare å møte opp klokka 11.00. Folkefesten er GRATIS.

Det er noen få plasser igjen på Escaperoom, her melder du deg på via epost til ordføreren.

Fredag 26. november - næringslivsdag i Aure Arena

Klokka 11.00 - 12.00:

Møt lokalt næringsliv på stands og ta en hyggelig kaffepassiar

Klokka 12.00 - 12.20:

Velkommen. Ordfører Hanne Berit Brekken. Møteleder: Ivar Torset, kultur- og næringssjef.

Klokka 12.20 - 12.40:

Hva skaper god samhandling og prestasjonskultur? Eldar Rønning, privatøkonom Sparebank 1 SMN og tidligere langrennsløper.

Klokka 12.40 - 14.10:

• Det grønne taktskiftet - hvilke muligheter har våre største næringer i Aure?
  • Prosessindustrien på Tjeldbergodden, Lena Skogly, produksjonsdirektør Equinor Tjeldbergodden.
  • Havbruksnæringen og verftsindustrien i Mjosundet, Lars Liabø, styreleder Sletta Verft AS og mangeårig leder og eier av Kontali analyse AS
  • Annleggs- og transportnæringen, Julie Brodtkorb, adm.dir. Maskinentrepenørenes Forbund.

Klokka 14.10 - 14.40:

Skråblikk på fortida og sannheita om framtida. Arild Hoksnes kåserer om næringsliv og folkeslag før, no og framover.

Klokka 14.40 - 15.40:

Kulturskolen i Aure gir oss en musikalsk smakebit før lokalprodusert mat serveres.

Klokka 15.40 - 17.00:

• Solkraft og muligheter - med et spesielt blikk på potensialet for egenprodusert solkraft i landbruket. Mikrokurs i solcellesystemer, Erik Oksavik Lockertsen, daglig leder Solbes AS.
  • Presentasjon og erfaringer med verdens første pilot for selvforsynt energisystem på Byneset utenfor Trondheim, Erik Oksavik Lockertsen, daglig leder Solbes AS og bonde Lars Hoem.

Klokka 17.00 - 18.00:

Aure - aktiv og attraktiv for bosetting og ferie og fritid?

• En stemningsrapport fra en av våre viktige fritidsinnbyggere i Aure, Morten Loktu, direktør  Equinor, tidligere konsernsjef Sintef.
  • En stemningsrapport og synspunkter på Teams fra et knippe av våre flotte ungdommer som studerer i inn- og utland.

Utdeling av prisen Årets bedrift i Aure 2021

Næringslivsdagen er åpen for alle interesserte og det betales kun for servering av mat og drikke i løpet av arrangementet. Pris per deltaker er 350 kroner, som betales via Vipps under lunsjen.

Påmelding

Meld deg på via smn.no/aurehelg innen 23. november. Merk at påmelding er nødvendig for å sikre din plass.

Lørdag 27. november - folkefest i Aure Arena

Klokka 11.00 - 16.00:

Salgsboder og stands

Over 30 bedrifter og frivillige lag og foreninger deltar. Her blir det salg lokalproduserte varer, aktiviteter for store og små, underholdning ved Aure songlag og andre lokale aktører.

Klokka 12.00 - 12.45:

Rasmus og verdens beste band underholder fra scenen.

Klokka 13.00 - 14.00:

Mobilt escaperoom - Informasjon og påmelding her

Klokka 13.15 - 13.30

Underholdning av Aure songlag

Klokka 14.00 - 15.15:

Foredrag med Lars Monsen

Klokka 15.30:

Utdeling av Aure kommunes kulturpris v/ordfører Hanne Berit Brekken

Klokka 16.00:

Nissetog fra Aure Arena via Aure kjøpesenter til Aure Rådhus.

Julegrantenning ved Aure Rådhus

Klokka 17.00 - 19.30:

Julebord for barn (første - tiende klasse) på Nordvang grendahus. Påmelding til Renate Sagvik, telefon 41641157 innen 22. november.

Søndag 28. november

Klokka 14.00 - 17.00:

Julegrantenning og servering av julemiddag og småsteik av hjort i Nordvang grendahus.

Klokka 19.00:

Kristian Raanes med band holder konsert i Aure kirke. Ingen påmelding, konserten er gratis.

Arrangementet er et samarbeid mellom Aure Kommune og Sparebank 1 SMN.