Dobbel UKM Aure og Smøla også i 2023!

Prosjektgruppa for UKM er i full gang med planlegging av UKM 2023. Det blir TO arrangementer for ungdommer på Aure og Smøla i alderen 10-20 år!

ukm logo  - Klikk for stort bilde

Ung Kultur Møtes i Aure Arena – lørdag 7. januar 2023

Vi legger opp til en sosial og spennende workshop-dag i Aure Arena, der ungdommer fra Aure og Smøla kan melde seg på en rekke ulike kurs. Det blir felles måltid for alle sammen og forberedelser til UKM-forestillingen som kommer senere.

Det jobbes med å få på plass detaljene rundt workshops men det kan velges blant sushi-, kunst-, dans-, musikk-, film- og arrangør-workshops med mere.

Mer info om dagen og aldersgrense for de ulike kursene kommer – hold av datoen!

 

UKM-show i Aure Arena – lørdag 11. februar 2023

Ungdommer fra Aure og Smøla forbereder Aure Arena til show, med stor scene, lyd og lys, kunstutstilling, kafésalg, greenroom for artister og mye mer!

På UKM kan du gjøre det aller meste som har med kultur å gjøre, og litt til! Både på, bak og rundt scena.
Kultur er ikke bare sang og dans. Å lage en TikTok, bygge et hus på Minecraft eller lage en sminkevideo er også kultur – og derfor også noe du kan gjøre på UKM! 

Kanskje du er god til å arrangere, danse, lage kostymer, synge, organisere, fotografere, male, designe, kveile kabler, filme, underholde eller skrive? Det er bare noen få av mange ting man kan gjøre på UKM. Og hvis du ikke er god på noen av disse tingene, kanskje du har lyst til å lære det?

Her kan du melde deg på med alt du kan vise fra en scene, på film eller i en utstilling, eller for å være med på å arrangere eller dokumentere.

Du kan delta på scenen eller vise frem noe i utstillingen fra det året du fyller 10 år.
Arrangør kan du være fra 6. trinn og oppover 

Det året du fyller 13 år, kan du også bli nominert til å delta på fylkes- og landsfestival!