Aures første koronavaksiner er satt

I dag har Aure kommune satt de første koronavaksinene.

12 beboere ved Aure sykehjem er så langt blitt vaksinert. Vi fortsetter vaksinasjonen i morgen, og da skal 6 beboere ved Tustna helse- og omsorgssenter få vaksine.

Neste uke vil vi få tilsendt 12 nye doser. Vi vil da fortsette med å vaksinere beboere ved kommunens institusjoner.

Klikk for stort bildeVaksinedoser

Klikk for stort bildeVaksinen settes på beboer på Aure sykehjem

Det er usikkerhet rundt hvor mange doser vi vil få i ukene framover, men vi håper at vi vil kunne ferdigstille første vaksinasjonsrunde av beboere i våre institusjoner ila januar måned.

Aure kommune vil følge helsemyndighetenes prioriteringsliste for vaksinasjon.

På grunn av stor usikkerhet om hvor mange doser vi får fra uke til uke er det svært vanskelig å anslå når de ulike gruppene vil få tilbud om vaksine. Per nå anslår helsemyndighetene at første halvår vil gå med til å vaksinere risikogrupper og at resten av 2021 vil gå med før hele befolkningen er ferdig vaksinert.