Nå kan du vinne billetter til KBK- Vålerenga

Neste hjemmekaLogo til Kristiansund ballklubb - Klikk for stort bilde mp for Kristiandsund ballklubb er mot Vålerenga mandag 17. juli.

Også foran denne hjemmekampen trekker Aure kommune 2 vinnere som får 2 billetter hver.

Vi oppfordrer de som er interessert i fotball og KBK spesielt, og har mulighet til å dra på kamp, om å delta i trekningen ved å sende en epost med navn og kontaktinformasjon til postmottak@aure.kommune.no innen onsdag 12. juli kl. 08.00.

De som ikke har mulighet til å sende epost kan stikke innom servicekontoret på Aure rådhus og sette seg på liste der innen tirsdag 11. juli  klokka 15.00.

For å være med i trekningen må du ha postadresse i Aure kommune eller arbeide i Aure kommune.

Trekning skjer onsdag 12. juli  på Aure rådhus.

Vi vil legge ut navnet på vinnerne her på hjemmesida og på vår facebookside.

Vinnerne må hente kortene senest fredag kl. 15.00 før kamphelg.

Siden dette er sesongkort må billettene gå på rundgang. Vinnere må derfor levere tilbake kortene snarest og senest innen fredag 4. august  kl. 15.00, slik at neste vinner også kan få glede av dem.

Lykke til!

Publisert av Unni Rolseth. Sist endret 10.07.2017 14:38
Fant du det du lette etter?