Nå kan du delta i trekningen om billetter til KBK - Strømgodset

Logo til Kristiansund ballklubb - Klikk for stort bilde

Bli med i trekningen av 4 billetter til Kristiansund Ballklubbs hjemmekamper!

Neste kamp er søndag 30. april hvor KBK møter Strømsgodset på hjemmebane.

Før hver hjemmekamp trekker vi ut 2 vinnere som får 2 billetter hver og muligheten til å se KBK fra tribunen!

Vi oppfordrer de som er interessert i fotball og KBK spesielt, og har mulighet til å dra på kamp, om å delta i trekningen ved å sende en epost med navn og kontaktinformasjon til postmottak@aure.kommune.no innen mandag 24. april klokka 00.00.

De som ikke har mulighet til å sende epost kan stikke innom servicekontoret på Aure rådhus og sette seg på liste der innen mandag. 24. april klokka 15.00.

For å være med i trekningen må du ha postadresse i Aure kommune eller arbeide i Aure kommune.

Trekning skjer tirsdag 25. april på Aure rådhus.

Vi vil legge ut navnet på vinnerne her på hjemmesida og på vår facebookside.

Vinnerne må hente kortene senest fredag  klokka 15.00 før kamphelg.

Siden dette er sesongkort må billettene gå på rundgang. Vinnere må derfor levere tilbake kortene snarest etter kamp og senest innen 5. mai klokka 15.00, slik at neste vinner også skal få glede av dem.

Lykke til!

Publisert av Unni Rolseth. Sist endret 21.04.2017 11:51
Fant du det du lette etter?