Bli med i trekningen av billetter til KBK-Haugesund

Logo til Kristiansund ballklubb - Klikk for stort bilde KBKs neste hjemmekamp er søndag 21. mai mot Haugesund FK. Også foran denne hjemmekampen trekker Aure kommune 2 vinnere som får 2 billetter hver.

Vi oppfordrer de som er interessert i fotball og KBK spesielt, og har mulighet til å dra på kamp, om å delta i trekningen ved å sende en epost med navn og kontaktinformasjon til postmottak@aure.kommune.no innen torsdag 18. mai kl. 15.

De som ikke har mulighet til å sende epost kan stikke innom servicekontoret på Aure rådhus og sette seg på liste der innen torsdag 18. mai klokka 15.00.

For å være med i trekningen må du ha postadresse i Aure kommune eller arbeide i Aure kommune.

Trekning skjer torsdag 18. mai kl. 15 på Aure rådhus.

Vi vil legge ut navnet på vinnerne her på hjemmesida og på vår facebookside.

Vinnerne må hente kortene senest fredag kl. 15 før kamphelg.

Siden dette er sesongkort må billettene gå på rundgang. Allerede neste helg er det ny hjemmekamp. Vinnere må derfor levere tilbake kortene snarest og senest innen tirsdag 23. mai kl. 15, slik at neste vinner også kan få glede av dem.

Lykke til!

Publisert av Ivar Andreassen. Sist endret 16.05.2017 10:49
Fant du det du lette etter?