kontaktperson
Telefon :
71 64 74 73
E-post :
maria.fuglevaag@aure.kommune.no
Tittel :
Kulturskolerektor
Bunnhjørne

Kulturskole

Målgruppe

Kulturskolen er et musikk- og kulturfaglig tilbud. Målgruppe er elever i grunnskolen og videregående skole, men vi har også tilbud til barnehagebarn og voksne.

 

 

Slik søker du om plass i kulturskolen

 

Link til søknadsskjema kommer.

Opptak av nye elever skjer med ett hovedopptak hvert år. Det blir satt opp ventelister dersom det er flere søkere enn elevplasser.

Alle må søke til hovedopptak, også de som allerede er elever ved kulturskolen.

Ønsker du skjema i papirversjon for å fylle ut og sende inn på vanlig måte kan du skrive ut etter å ha kommet inn på det elektroniske skjemaet ved å velge skriverikon oppe til høyre. Søknadsskjema sendes da  til Aure kommune, postboks 33, 6689 Aure. Du kan også få skjema utlevert på servicekontoret. De kan  være behjelpelig med utfylling av skjema om du ønsker det.


Mottak av tildelt plass

 

Link til bekreftelse for mottatt plass kommer.

 


Kulturskoletilbud 2016-2017

 

Oversikt over tilbud 

 

Vedtekter

Vedtekter for Aure kulturskole (PDF, 509 kB)

 

Saksbehandling

Når du søker om opptak, har du krav på å få et skriftlig vedtak fra kommunen. Selv om du ikke har rett til å motta et tilbud, må kommunens avgjørelse om tildeling av plass være saklig begrunnet.

 

Priser

Betalingssatser kulturskolen (PDF, 97 kB)

 

Årsplan

Timeplan

 

Vi har så langt som mulig prøvd og ta hensyn til ønsker ang. tidspunkt, men vi klarer ikke å imøtekomme alle ønsker. Hvis dere absolutt ikke har mulighet for å komme til oppsatt tid må dere sende en mail til maria.fuglevaag@aure.kommune.no, så skal vi se om vi kan finne en løsning.
Hvis dere ikke kan komme til undervisning en dag, må dere sende sms til den aktuelle læreren. Kontaktinfo finner dere på timeplan.


 

Tilbakemelding på tjenesten

Publisert av Unni Rolseth. Ansvarlig Maria Fuglevaag Warsinska-Varsi. Sist endret 08.05.2017 15:47
Fant du det du lette etter?