Velkommen til Aure kommune

Er du turist i Aure, er du nylig innflyttet eller planlegger du å flytte til Aure kommune?

Velkommen skal du være og vi vil gjerne stå til tjeneste for å gi den informasjonen du har behov for. Vi har samlet en del opplysninger som kan være nyttig for deg og er det noe mer du lurer på så ta kontakt med oss på tlf. 71 64 74 00 eller via e-post: postmottak@aure.kommune.no

Du er også velkommen til å besøke oss på servicekontoret i Aure  sentrum (åpent kl. 08.00 - 15.15 i tiden 15.04 -14.10 og kl. 08.00 - 15.45 i tiden 15.10 - 14.04).

Nye innbyggere får tilbud om gratisabonnement i tre måneder på lokalavisene Tidens Krav, Nordvestnytt eller Søvesten. Henvend deg til servicekontoret så bestiller vi abonnement til deg!

Aure kommune ligger nordvest i Møre og Romsdal fylke og er en typisk kystkommune med en særlig vakker skjærgård, men også med flotte høye fjell som stiger over 900 meter rett opp fra sjøen.Vi har flotte turmuligheter med flere stier opp til topper med utrolig utsikt over hav og fjorder.

KNTs nyeste vandrerrute -Fjordruta går fra hytte til hytte gjennom Aure.

Aure har en kystlinje på mer enn 300 km. Helt unike muligheter for sportsfiske fra land og fra båt, i tillegg til  fiske etter ferskvannsørret. Fiskekort selges for en del av fiskevatna i kommunen.

Vi har et rikt kulturliv og et variert næringsliv som spenner fra Statoil sitt anlegg på Tjeldbergodden til oppdrettsindustri, turisme, jordbruk m.m.

I Aure kommune er det lagt ut mange flotte områder for boligbygging, både i kommunale og private boligfelt.
Vi er Møre og Romsdal fylke sin største hyttekommune, det er over 1300 fritidsboliger i kommunen. Det er plass til flere, og mange grunneiere har regulert betydelige områder til fritidsbebyggelse.

 

Aure sentrum - Klikk for stort bildeAure sentrum Redaksjonen

Tustnafjella sett fra seigrunn - Klikk for stort bildeTustnafjella sett fra seigrunn Ivar Fossland

 

 

 

 

 

 

 

 

Bolig

Jobb

Skole og barnehage

Kulturliv

Helse

Tekniske tjenester

Reise og besøk i Aure

Annen nyttig informasjon

Publisert av Unni Rolseth. Sist endret 05.05.2017 14:00
Fant du det du lette etter?