Mobil :
95 700 462
E-post :
rita.skogsholm@aure.kommune.no
Tittel :
Ungdomsklubbleder
Bunnhjørne

Aure ungdomsklubb

Fakta om Aure ungdomsklubb


I Aure kommune har vi en ungdomsklubb med to avdelinger. Det er Laban ungdomsklubb som holder til på Leira i Honky Tonk sine lokaler og Fråskægge som holder til i Aure Arena. Disse går under fellesnevnelsen Aure ungdomsklubb.


Ungdomsklubben er et lavterskeltilbud der ungdommene legger føringer for innholdet i størst mulig grad etter gitte rammer. Ungdomsklubben skal være et sted der en føler seg trygg og alle er inkludert.

Rita Skogsholm er ansatt som ny ungdomsklubbleder etter Grete Ørsal, som har begynt i ny stilling ved Servicekontoret i Aure kommune. Rita kan treffes på telefon 95 700 462.

 

Hvordan bli medlem

Du kan melde fra via elektronisk skjema;

Meld inn/meld ut av ungdomsklubben

Husk å ta vare på referansenummer på den elektroniske søknaden. Dette er et bevis på at du har sendt inn skjemaet.

Ønsker du skjema i papirversjon for å fylle ut og sende inn på vanlig måte kan du skrive ut etter å ha kommet inn på det elektroniske skjemaet ved å velge skriverikon oppe til høyre. Søknadsskjema sendes da  til Aure kommune, postboks 33, 6689 Aure. Du kan også få skjema utlevert på servicekontoret.

Nyttårsball 2009 - Klikk for stort bilde Nyttårsball 2011 - Klikk for stort bilde Besøk i ungdomsklubb i Kristiansund - Klikk for stort bilde

Når er ungdomsklubben åpen?

Klubbåret følger tilnærmet skoleåret. Det vil si at det er stengt ved skolefri. I tillegg er det noen klubbkvelder som utgår på grunn av andre arrangement i ungdomsklubbregi. Vi er også avhengig av nok medlemmer for å dekke opp vaktbehovet i klubben.

Organisering av klubben

 

Begge ungdomsklubbene har et styre som består av 5 ungdommer, mest mulig likt fordelt mellom jenter og gutter. Styremedlemmene sitter i to år, og hver  år velges nytt styre, dvs. halve styret skifter.


Før innmelding, les vedtektene som ligger på sidene for hver sin klubb.

Logo Facebook

 

Ungdomsklubben på Facebook

Publisert av Anne Moltubakk. Ansvarlig Grete Ørsal. Sist endret 27.10.2016 09:11
Fant du det du lette etter?