Fast ukeleie 2017/2018 ved Aure Arena og ABUS

Sommeren står for døra og vi må planlegge høstsesongen 2017 og vårsesongen 2018 både for Aure Arena og ABUS. Stadion - Klikk for stort bilde

Idrettshall, kunstgressbane og friidrettsstadion:

De som ønsker å leie fast pr. uke i perioden 21/8-17 – 31/12-17 søker innen 6/8-17.
De som ønsker å leie fast pr. uke i perioden 1/1-18 – 22/6-18 søker innen 3/12-17.

Vennligst meld om dere ønsker å leie hhv. 1/3, 2/3 eller hel idrettshall og hvilken type aktivitet, ved utendørsanleggene halve eller hele kunstgressbanen, løpebane, teknisk del friidrett eller friidrettsstadion som dekker både løpebane og teknisk del friidrett.
Meld samtidig det forventede antall deltagere på aktiviteten.

Erfaringsmessig så er det fredager, lørdager og søndager mye ledig tid i idrettshallen og ved stadionanlegget. Gjør oppmerksom på at barneidrett vil bli prioritert ift. voksne frem til kl. 20:30 mandag-fredag.
Skole- og kulturskole vil bli prioritert for bruk i skoletiden, men det kan også bli enkelte tidsrom disponible i skoletiden for andre. Vi vil også anmode om å starte trening i idrettshallen så tidlig som mulig etter endt skoletid kl. 14:35, nettopp for at så mange som mulig kan få leiemulighet - det er i idrettshallen interessen er størst.

Ved sommerdrift på utendørsstadion blir det utleie av henholdsvis halv eller hel kunstgressbane og friidrettsstadion, ved vinterdrift legger vi opp til snørydding og utleie av 9-er fotballbane.

Øvrige deler av Aure Arena + ABUS:

De som ønsker å leie øvrige lokaler i Aure Arena + ABUS på fast ukebasis fra 21/8-17 og frem til 22/6-18 søker snarest og innen 6/8-17.  

Ber om skriftlig tilbakemelding innen fristene til: lars.kjetil.torset@aure.kommune.no. De som ikke melder innen fristen må påregne å bli tildelt leietider i tidsrom som fortsatt står ledig.
De som leier fast pr. uke blir belastet leie dersom det ikke er meldt unntaksdato senest 7 dager før oppsatt leie, det er i alles interesse at det varsles unntaksdatoer i god tid på forhånd slik at andre leietagere får muligheten og for planlegging av drift og vedlikehold.

Følg ellers med på www.aurearena.no eller gå inn på Aure Arena-siden via www.aure.kommune.no for å sjekke hvilke tider som kan være ledig for leie under faneblad leietider/booking eller boks for bookingforespørsel.
Enkeltforespørsler sendes via web fra denne siden. Det er enkelt å søke seg inn på de forskjellige leieobjektene, dere kan her som regel søke 6 mnd. frem i tid. På denne måten sparer vi alle tid og ressurser.

Om dere ønsker å leie i sommer så er det fullt mulig (unntatt for svømmebassenget), send bookingforespørsel via web eller ta kontakt med kulturkontoret snarestJ.
 

 

 

Publisert av Lars Kjetil Torset. Sist endret 12.06.2017 14:04
Fant du det du lette etter?