Publisert 05.11.2011

Oppstart av treningsrommet har vært en kjempesuksess, det er allerede solgt et par hundre treningskort!

Vi har akkurat fått utbedret gulvet og vi ser at det syndes mye ifm bruk av sko.
Innendørssko SKAL benyttes i treningsrommet på samme måte som i idrettshallen, slik at vi lettere kan holde det i god stand over lang tid og lettere kan holde den meget gunstige prisen vi har idag.
Er du i tvil om hvilke sko som skal benyttes, så ta kontakt med driftsleder FØR du benytter treningsrommet.

Vi oppfordrer til parkering i områdene rundt rådhuset under skoletiden, slik at skoleungene kan benytte skolegården uten biler på plassen. Innkjøring forbudt-skilt vil komme. 
Takk for at du følger dette.


Publisert 05.11.2011

Alt er nå klappet og klart i et av Norges flotteste innendørs skyteanlegg!

Publisert 13.09.2011

Vi starter salg av kort til treningsrommet i Aure Arena 19/9 hos servicekontoret på Aure og har langåpent denne dagen til kl 17:30.
Du kan ta i bruk treningsrommet samme dagen, så løp og kjøp.
Klikk deg inn på ”Treningsrom” for mer info.

Publisert 18.08.2011


Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves er det et ordtak som heter. Du verden for en flott fellesarena for idrett og kultur vi nå har fått!
Vi gleder oss enormt til at anleggene skal bli tatt i bruk for fullt, Aure Arena skal bli et pulserende møtepunkt og aktivitetssenter til glede for hele kommunens befolkning og tilreisende.

Anleggene er i tilknytning til Aure barne- og ungdomsskole, skolen og kulturskolen blir naturlig nok store brukere av anleggene i skoletiden.

Offisiell åpningshelg blir 16.-18. september og vi tar sikte på oppstart av mer permanent utleie og bruk etter denne helgen. Mere informasjon rundt åpningshelgen vil dukke opp i postkassen lokalt og på hjemmesidene våre. Kan nevne at her kommer blant annet Sie Gubba, Smøla Janitsjar, Elisabeth Andreasson og mange lokale aktører til å opptre denne helgen. Lørdag 17. september blir det også åpent hus, hvor dere får muligheten til å ta hvert enkelt delanlegg i nærmere øyesyn og prøve hvordan de fungerer.

Undertegnede vil til daglig bli å finne ved kulturavdelingen på Aure Rådhus, nøl ikke med å ta kontakt dersom dere lurer på noe i forbindelse med leie og bruk av anleggene.

De av dere som ønsker faste leietider frem mot jul, vennligst ta kontakt og meld inn deres behov innen 10. september. Etter hvert vil vi få på plass et bestillingssystem, hvor dere kan sjekke ledig kapasitet og foreta bestilling av leietider.

Til sist vil jeg oppfordre alle sammen til å stelle fint med anleggene og aktivitetsflatene, slik at disse blir til stor glede i flere generasjoner fremover.

Velkommen til Aure Arena!


Med vennlig hilsen

Lars Kjetil Torset
Driftsleder Aure Arena

Fant du det du lette etter?