iRetur - Informasjon om tømmekalender 1. halvår 2018

Tømmekalenderen

for husholdningsavfall i Aure kommune blir sendt ut til alle husstander i kommunen som en del av bladet iRetur fra NIR (Nordmøre interkommunale renovasjonsselskap).

I bladet som kommer i din postkasse 2 ganger i året (juni og november), finner du ellers nyheter, fakta, råd og praktiske tips om renovasjon, avfall og gjenvinning.

Hver kommune får sin egen utgave av iRetur der siste arket gjelder for den aktuelle kommunen. Innholdet i bladet er ellers det samme.

Det kan være greit å ta vare på kalenderen som enkelt rives av.

Informasjon til beboere på rute 1:

Vi ber beboere på rute 1 å merke seg at det blir tømming mandag 5.mars i tillegg til det som står i kalenderen. Vi nemner også at det for alle restruter er avvik fra  normalt tømmeintervall for restavfall i første halvdel av mars. Neste utgave av iRetur blir distribuert i uke 47.

Tømmekalender på nett:

Tømmekalenderen finnes også elektronisk og kan skrives ut.

Kåre Johan Grønbech
Avdelingsingeniør renovasjon

Mandag - fredag:

08:00 - 15:15 (15.april-14.oktober)
08:00 - 15:45 (15. oktober - 14. april)

Aure kommune

6689 Aure