Den Kulturelle Spaserstokken inviterer til Nøtteknekkeren i Kristiansund 10.desember

søndag 10. desember 2017, 16.00 - 18.00

Informasjon

Nøtteknekkeren - Klikk for stort bilde

 

Gjennom ordninga Den kulturelle spaserstokken blir du, som er senior, invitert med på tur til Operaen Kristiansund og forestillinga Nøtteknekkeren.

 

Det blir satt opp buss som går fra Aure sentrum. Buss og billetter til forestillingen er gratis. Etter forestillingen er det bestilt julebuffet med dessertbord og kaffe. Maten må betales av hver enkelt og koster 425,-. Det vil bli samlet inn på bussen.

Påmelding til Aure servicekontor tlf. 71 64 74 00 innen fredag 1. desember. Det er begrensa med billetter, så lista blir fylt opp etter som folk melder seg på. Har noen behov for ledsager må det opplyses.

Info om dagen:

Bussen går fra Aure kl. 13.45.

Forestillingen starter kl. 16.00 og varer i to timer.

Bussen kjører fra Festiviteten til Quality Hotel Grand.

Middag på Grand kl. 18.20

Retur fra byen 20.30.

Tilbake Aure sentrum 22.15

Nøtteknekkeren og musekongen (Nussknacker und Mausekönig) er et eventyr skrevet av den tyske romantiske forfatteren E.T.A i Berlin i 1816. Alexandre Dumas' versjon av historien fra 1844 ble i 1892 gjort til en ballett av Peter Tsjajkovskij Nøtteknekkeren er en av verdens mest kjente balletter og appellerer både til barn og voksne, og oppføres rundt juletider på teater- og operascener i hele verden. I Norge settes Nøtteknekkeren årlig opp ved operaen i Oslo og ved operaen i Festiviteten i Kristiansund står det på Wikipedia.      

Handlinga foregår hos en rikmannsfamilie. De skal ha fest på julaftenen. Barna Clara og Fritz får hver sin gave; en tinnsoldat og en ballerina. Clara får også en Nøtteknekkerdukke av onkelen sin. Det er juletre og det er gaver. Og det blir natt -. Men alt ender godt. For å lese mer om handlingen kan du gå inn her

.

 

 

Sted

Operaen i Kristiansund
 

Kontakt

Den Kulturelle spaserstokk
 

Ingvild Bakk
Legg til hendelsen i din kalender